Evenementen

karperthumbnailHet gaat weer gebeuren, de leukste hengelsportbeurs van Nederland

Lees meer...

aaaaa250x250-klaarthnHengelsport- en Botenbeurs 2016 Online Ticketverkoop gestart!

Lees meer...

11111IMG 9825thnEen keertje “echt ” de zee op!!!

Het was al heel lang een wens van me om een keertje van dichtbij te mogen meemaken hoe het is om een dagje mee te mogen met een beroepsvisser op de zoute plas. We hebben al meerdere keren via de televisie kunnen zien hoe het gaat op de zee. Vooral Klootwijk aan Zee en het eiland Urk hebben hieraan bijgedragen. Waarschijnlijk kunnen we de serie nog wel herinneren van die Urker kotter die ons mee liet genieten hoe het leven op zee nu werkelijk is en we nu weten wat er allemaal moet gebeuren voordat dat scholletje gebakken op ons bord ligt.

Lees meer...

111111Logo-RebelcellevertthnRebelcell sponsor en energie partner Predatortour    Lisse/Oegstgeest, 12 mei 2016
Rebelcell, Nederlandse producent van lichtgewicht li-ion accu’s voor de hengelsport, verbindt zich vanaf 2016 en voor de komende 4 jaar als sponsor en energiepartner aan de Predatortour.

Lees meer...

asomerenthnGa absoluut 23 april eens langs bij deze schitterende zaak in Heemskerk. Neem gerust uw vrouw en kinderen mee. Er is zoveel te zien en te doen....Voor de kinderen en dames vogels, vissen en dieren, buiten een prachtig vijver en planten gedeelte en voor ons....een grote en heel overzichtelijke hengelsportagfdeling zoet en zout met een prachtige grote zeeaas afdeling. Een absolute aanrader "Dierenwereld van Someren"

Lees meer...

aaa4thnOp deze avond zal de organisatie Predatortour de regels en reglementen uitleggen voor de wedstrijd. Ook kunt u op deze avond al uw vragen stellen tav de wedstrijd / park / jachthaven.Het restaurant zal geopend zijn alwaar u een daghap kunt nuttigen.

Lees meer...

Pike Master Lures staat op de Visma van 4 t/m 6 maart. PML zal op de Visma komen met een compleet vernieuwde stand en een geheel andere opzet.

aaaaaaaNieuwe-standthnHoe onze stand er uit gaat zien? Dat houden we nog even achter gesloten gordijnen!!

Lees meer...

11logo-DRTEventsDe totale oppervlakte van de Hengelsport- en Botenbeurs 2015 is ruim 20.000m2 met meer dan 160 standhouders uit binnen- en buitenland.

Lees meer...

1IMG 5548thnDe fijne kneepjes van het snoekbaarvissen vanuit een boot, (dropshotten en vertikaalvissen )...nu een clinic in een fantastische ambiance...Met een kopje koffie en na afloop een biertje.

Lees meer...

aaaPosterthnDe jaarlijkse HVZ Hengelsportbeurs, die dit jaar zal worden gehouden in sporthal 'De Vang', is weer vol nieuwtjes, koopjes, handel en gezelligheid. De sporthal vind je aan de Koningsgeelstraat 1, 1503 NA in Zaandam.

Lees meer...