111111Logo-Rebelcellevert

“Wij zijn verheugd Rebelcell als sponsor en energiepartner van de Predatortour te verwelkomen. De technische ontwikkelingen in de roofviswereld staan niet stil, en met Rebelcell hebben we een partner die op het gebied van portable energieoplossingen voor de hengelsport voorop loopt” aldus Evert Oostdam, organisator Predatortour.

 

De ultieme accu’s voor de hengelsport

De li-ion accu’s van Rebelcell zijn tot 70% lichter, leveren meer power en stuwkracht die aanhoudt tot de accu leeg is, en kunnen tot 100% worden ontladen. De accu’s laden sneller, en gaan tot 5x langer mee dan traditionele lood-accu’s. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Rebelcell inmiddels een gevestigde naam is voor energieoplossingen in de hengelsport.

 

“Met bijna 100 deelnemende roofvisboten uit 13 landen past de partnership met de Predatortour goed bij onze ambitie om dé portable energieleverancier voor de hengelsport in Europa te worden. Onze lichtgewicht li-ion accu’s bieden roofvissers de mogelijkheid om zich volledig te richten op hun visserij zonder zich zorgen te maken over hun energievoorziening, en als energiepartner biedt de Predatortour ons de mogelijkheid om ook buiten de Benelux, Duitsland en Oostenrijk onze producten onder de aandacht te brengen van roofvissers” aldus Ravi Sankaranarayanan, Directeur Rebelcell.

 

Primeur: nieuw product voor de Roofvisser

Rebelcell zal tijdens de Predatortour een nieuw product introduceren, dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in roofvisboten. Dit nieuwe product zal ook als sponsor prijs worden aangeboden.
11111MG 8071

____________________________________________________________________________________

 

Over Predatortour

De Predatortour is een Europees hengelsport evenement met op dit moment 97 deelnemende teams en deelnemers uit 13 verschillende landen. Op 3, 4 & 5 juni gaat het grootste roofvis hengelsport evenement van Europa van start. De winnaar van dit 3 daagse event mag zich “Europees roofvisser van het jaar” noemen.

 

Over Rebelcell

Het Nederlandse Rebelcell is actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van li-ion accu’s voor de hengelsport. Rebelcell ontwikkelt innovatieve producten die klanten in staat stelt te doen wat ze het liefste doen. Roofvissen bijvoorbeeld zonder zich druk te maken om hun energievoorziening. Rebelcell is actief met een dealernetwerk in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk en verkoopt daarnaast haar producten in heel Europa ook online.