aaa8Daniel van der Post, Ronald Traas en Johan van Kooten gaan de strijd aan met de hele wereld. Natuurlijk is het een thuiswedstrijd maar iedereen die hier komt om mee te vissen weet hoe het is om vis te vangen want anders werd je niet uitgezonden om je land te verdedigen.

aaa2 Het zijn gewoon allemaal goed vissers. U moet even naar de site van van VVP verhuur in Vinkeveen, daar staat een link die direct doorlinkt naar dit evenement.

aaa1 Ik moet de organisatie gelijk maar een compliment geven voor de enorm uitgebreide website met alle info die u maar wensen kan.
aaa3

 Als rechtgeaarde roofvisser en zeevisser wens ik vanaf mijn redactiestoel alle drie de heren een fantastisch toernooi toe met alle geluk die er maar te wensen is.
aaa4

Uiteraard is de lol ook heel belangrijk maar er staat wel degelijk een echte wereldtitel op het spel. De gedoodvergde favoriet is de kersverse kampioen Daniel van der Post.
aaa5

Uiteraard houdt hij er niet van om in deze rol te worden geduwd want daar is hij veel te bescheiden voor. ik kreeg van hem het adres van zijn eigen blog ( Daniel kayak fishing adventures ) en ook daar moet ik direct een compliment over geven.

Hij heeft heeeeeel veeeeel info op zijn blog met prachtige foto's als illustratie. Echt een blog om te bezoeken en heel leerzame artikeltjes over technieken en andere wetenswaardigheden. Met de locatie zit het wel goed. Iedereen weet dan de Vinkeveense Plassen bekend staan om hun mooie en vooral grote snoek.
aaa6

Uiteraard krijgen de andere deelnemers ook een dag om het water te verkennen en dan gaat het los deze week. Laten we hopen voor dit fantastische evenement op een beetje goed weer en niet teveel wind. Men zegt wel eens...Er is geen slecht weer alleen slechte kleding, maar er is in een echte Hobie viskayak ook niet leukers dan vissen met een beetje lekker weer.

Eén ding weten we zeker. Er had geen betere locatie kunnen worden uitgekozen dan de accomodatie van VVP verhuur in Vinkeveen. ( redactie: u kunt hier ook een prachtige accomodatie huren voor een schitterende week sportvissen met boot erbij) Een Idyllisch gelegen park met woonarken en huisjes met een heerlijke eetgelegenheid erbij.....dus Holland wordt hier op zijn best gepresenteerd. Ik krijg van onze troef en kanshebber op de titel Daniel van der Post een verslag hoe het  hem vergaat tijdens het toernooi dus ik zal op facebook (  hengelsport.com ) een verslag zetten over de Nederlandse prestaties.