OP REIS EN GEEN HENGEL MEE?.....NO WAY!

Hoe vaak gebeurt het niet dat je ergens bent en je hebt geen goede hengel bij je? Op reis ben je beperkt in de lengte van de mee te nemen hengel. HARRIS ANGLING bracht uitkomst van topkwaliteit.

CONOFLEX BLANK
Als je alles achteraf bekijkt is het allemaal zo simpel, maar het heeft een eeuwigheid geduurd voordat er werkelijk een goede reishenhengel voor het grotere werk op de markt was. Er waren al wel vliegenhengels die in een aanvaardbare transportlengte konden worden verdeeld , de zee- en de light big- gamehengel volgden veel later. Harris Angling heeft met deze hengel dan ook een primeur. In samenwerking met de grote naam CONOFLEX heeft het bedrijf een hot item in handen. Een absolute tophengel met een transportlengte van een kleine 50 cm.

TARPON EN LIGHT BIG-GAME
Voordat je kunt zeggen dat je een vierdelige topkwaliteit hengel hebt die in staat is om de grootste gul en ook de sterkste tarpon te landen dan moet je wel stevig in je schoenen staan. Dat staat HARRIS ANGLING dan ook. Ze wonnen niet voor niets met deze "QED POACHERROD" het predikaat "Beste Hengel" op de efftex show afgelopen jaar in Lyon. De toonaangevende show op het gebied van hengelsport voor fabrikanten,groothandelaren en winkeliers. Met het grootste gemak kon met deze hengel een tarpon worden geland. Nu heb ik menig tarpon mogen drillen en ken hun ongelofelijke kracht dus ik was direkt geinteresseerd. Vier kleine stukjes hengel moesten worden in elkaar geschoven. Er ontstond een boothengel met zes geleideogen in sjiek gelakt zwart. Meteen zag ik voor me het beeld " Hoe zou dit zijn op de wrakken of in Noorwegen met een monstergul ?" De hengel lag opgetuigd en kon worden uitgetest. Ik heb de hengel echt op zijn donder gegeven omdat dit volgens de firma absoluut kon. Zonder enige scrupulus werd de hengel in een enorme kromme getrokken. Perfecte actie en een aanrader van jewelste.

20 EN 30 LBS UITVOERING
Je kunt de hengel kopen met een butt (onderstuk) en een 20lbs top ook is er een mogelijkheid om de butt met 2 toppen te bestellen 20 en 30lbs. Ik heb de hengel ook getest in Nederland op een wrakkentocht in Den helder. De hengel is een topper. De blank is razendsnel, strak en ongelofelijk gevoelig Een tophengel.

HARRIS ANGLING OP HET INTERNET
Ik had nog nooit gehoord van deze firma maar het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij de site van Harris angling want je kunt er van alles krijgen. Het bedrijf heeft een goede logistiek met duidelijke voorwaarden in het voordeel van de klant.
Ga eens kijken op:www.harrisangling.co.uk
Op zeegebied en op zoetwater, vliegvis, kunstaas, zoutwater, big-game, alles is voorradig en wordt snel bezorgd.