"Watersportcentrum Wormer" "supermodern", "ouderwetse" service!! Met een prachtig uitzicht op authentieke Zaanse huisjes en gelegen aan de druk bevaren Zaan kunnen we gerust stellen dat Watersportcentrum Wormer een "hotspot" heeft .

Twee jonge enthousiaste mensen met een jong bedrijf maar met een heel ouderwetse kijk op service. "Hier ben je nog klant"

 

NIEUW PAND

Alles is in huis. Een mooie showroom van boten en motoren, een werkplaats en een ruime opslag, genoeg voor een watersportcentrum van formaat. 

Ed en Jolanda Sybrandy zijn in maart 2003 het watersportcentrum Wormer begonnen in een nieuw pand.. Het waterrijke gebied van de Zaanstreek heeft altijd veel watersporters gehad dus er kon er altijd eentje bij.


De taken van Ed en Jolanda zijn eigenlijk  voor een groot deel hetzelfde. Zij is daar volgens eigen zeggen "manusje van alles" Van onderdelen ophalen tot aan het factureren, bijhouden van de showroom, tot aan het helpen in de winkel.

 Ed en zijn schoonvader zijn de mensen van  de montage en de reparatie. Als het vreselijk druk is kan er ook nog beroep op een allround monteur worden gedaan.Loop je van de showroom de winkel binnen dan valt je gelijk de zelfgemaakte bar op. Steevast wordt de mensen aan de zeer originele "bootbar" een kopje koffie aangeboden. Een houten zeilbootje is op originele wijze omgetoverd tot bar.


Het is er gewoonweg "gezellig"

 

 

VERHUISD NAAR.

Hoe kom je erbij om een artikel te schrijven over een watersportcentrum . Een goede vraag met een heel simpel antwoord. Ik was eigenlijk op zoek naar een andere motor en ging kijken bij andere watersportcentra's. Je praat toch over een aankoop van een groot stuk plezier en niet over een pakje koffie Je gaat dus kijken informeren en vergelijken. Een buitenboordmotor moet jarenlang je steun en toeverlaat zijn.

 Ik was bij twee van de drie watersportcentra die ik bezocht had gewoonweg een nummer en ik had niet het idee dat ik nu echt geholpen werd zoals het in mijn ogen hoorde.


Tot overmaat van ramp werd ik zelfs bij een watersportcentrum ( dat ik nu niet met naam wil noemen ) vanuit een stoel te woord gestaan. De eigenaar stond niet eens op, wilde me niet eens de modellen laten zien waar ik naar vroeg. Ik kon toch alles zelf bekijken in de showroom was het simpele antwoord? Wat doe je dan , Je loopt snel weg en gaat naar een ander.

Wat een verschil bij Watersportcentrum Wormer. Ik vis heel veel en vroeg dus ook vragen over de aan te schaffen motor met het oog op mijn hobby. Zonder een merk af te kraken kreeg ik exact te horen wat ik vroeg en had echt het gevoel dat ik klant was. Zo vriendelijk en aardig werd ik geholpen.

Aan het eind van ons gesprek zei hij wel nog even"Als jij een motor kunt vinden die net zo stil is en net zo zuinig is als de Suzuki met drie jaar garantie gaan we praten. Hij had me overtuigd. 

 GROOT ASSORTIMENT.

Je kunt terecht bij het watersportcentrum voor echt alles wat u nodig heeft voor de watersportrecreatie.

Ze zijn dealer van Jobe, ( waterskien, funboards e.d.), Minn Kota elektromotoren, Marinello Consoleboten, Wato sloepen, Allcraft Aluminium boten, Allcraft Aluminium boten, Bobcraft boten, Lodestar ( rubber en RIP boten ) BIC boten. Tevens is er een perfecte lijn met WSW ployester botenlijn in de lengte 3.80 m, 4.20m, 4.40m, 5.20m


In de winkel zijn talloze accessoires te koop zwemvesten, plakletters, bootstuurtjes, watervaste kitten, RVS- zwemtrapjes, buitenboormotorschroeven, gewoon teveel om op te noemen. U kunt er ook terecht voor verkoop van uw eigen boot. Inruil van eigen boot is ook mogelijk. Ed repareert alle merken en is ook een kei in het monteren van alles en nog wat in uw nieuwe of gebruikte boot.

 HISWA GARANTIE

Natuurlijk is het een gok om een watersportcentrum te beginnen en je moet een lange adem hebben tegenwoordig. Waarom zijn Ed en Jolanda geslaagd? Heel eenvoudig om ze een service hebben die je tegenwoordig niet zo veel meer ziet. Tijdens mijn bezoek staat Ed te praten met iemand uit Friesland

en hij koopt een leuke consoleboot. Alleen vanwege de service komt deze man hiernaar toe. Dat wil wat zeggen. Of je nu voor een tube kit komt of voor een motor, je krijgt dezelfde behandeling.


Iedereen is hier "Klant". Afgelopen zomer heeft het storm gelopen en Ed zegt dan ook dat hij 6 dagen per week moet werken om alles te regelen. Dat het zijn vruchten afwerpt kun je zien aan de klantenkring die steeds groter wordt.


Ik heb inmiddels de motor een Suzuki 50 DF aangeschafd omdat hij volgens Ed de beste was in zijn soort. Ik kan u vertellen dat ik in het begin toen hij het vertelde even mijn bedenkingen had omdat ik al 33 jaar Yamaha vaar. Om dan in één keer om te gaan moet het wel wat wezen.

 Ik kan u alleen maar uit eigen ervaring melden dat die 50 pk motor stiller is en bijna net zo zuinig is als mijn vorige Yamaha 25 pk.. Ik heb nu wel twee keer paardenkrachten onder mijn boot. Tel uit je winst.  Ik ben echt overtuigd door het verhaal van Ed. Ik heb echt nog nooit zo een motor gehad als deze.

Volgens Ed wordt Suzuki met deze lijn van 4-takt motoren de toekomst.

WATERSPORTCENTRUM WORMER....Meer dan dan een bezoekje waard!! U kunt ook op internet de website met leuke inruilboten en motoren bekijken.

www.watersportcentrum-wormer.nl