Mooie duidelijke verpakking en een superieur voer. Dat zijn de dingen waar Wielco op heeft ingezet. Makkelijk voor de consument omdat ze nu in één oogopslag kunnen zien wat ze kopen en waarvoor. Heel duidelijk heeft iedere lijn een aparte kleur. Om het niet moeilijker te maken dan het al is kun je voer kopen voor de feeder, de karper, voorn, brasem en ga zo maar door.

Vroeger kocht je gewoon een zakje voer en je ging zitten. Tegenwoordig is er echt studie gemaakt over wat je nodig hebt in verschillende wateren. In stromend water heb je bijvoorbeeld heel ander voer nodig dan om stilstaand.

 

 

 

 

 

 

 

 Voor brasem gebruik je andere ingredienten dan voor karper en voorn. Het lijkt misschien wel allemaal 1 pot nat maar dat is echt niet zo. Als je de zakken afzonderlijk ruikt zie je niet alleen verschil maar ruik je ook wel degelijk andere stoffen.

 Wielco heeft goed geluisterd naar de wensen van mensen die er echt verstand van hebben. Mensen uit de praktijk. Deze wensen zijn omgezet in een perfect afgstemd voer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mensen die hun sporen hebben verdiend vissend voor het Wielco wedstrijdteam zijn er dan ook heel enthousiast over en dat is dan ook te merken in de resultaten. Niet voor niets is Wielco dan ook de sponsor van het Nederlands jeugdteam....Wie de jeugd heeft........heeft de toekomst nietwaar?

 

De witvisser in het algemeen wil een voeremmer die lekker breed is en van goede kwaliteit zodat het hengsel niet direct inscheurt of afbreekt.

 

 

 

 

 

 

 

Ook hieraan is gehoor gegeven en het resultaat is dan ook een lekker robuuste emmer met overduidelijk de naam van de firma erop.

 Duidelijk waren de trotse gezichten te zien van de presentatie van hun nieuwe voerlijn. De altijd vriendelijke brabanders blijken niet alleen Bier te kunnen maken. WIELCO komt nog beter in zicht langs de waterkant. Voor interessante recepten en geheimen kunt u ook even gaan kijken op www.wielco.nl