CJW RODDESIGNER HOLLAND; TOP OF THE "BIL".

Wat Rolls Royce betekent in de autobranch betekent Cor Spinhoven in de hengelsport. Deze Amsterdammer bouwt hengels van werkelijk topkwalteit met een schitterend design. U moet ze een keer in uw handen hebben gehad.

BLOOT...
Een ieder die de catalogus van deze hengelbouwer onder ogen krijgt vraagt zich af waarom er in een hengelcatalogus vrouwelijk schoon wordt getoond. De persoon valt direct door de mand. Hij is niet op de hoogte van de filosofie van deze kunstenaar. Een hengel moet zijn als een mooie vrouw, wie kijkt er niet met plezier naar en wie heeft het niet graag in bezit. Een plezier om mee naar de waterkant te nemen....moet ik doorgaan?

DERTIG JAAR ERVARING
Mag je dan verwachten dat een hengel goed gebouwd wordt en dat er een eindresultaat wordt geleverd dat likkebaardend wordt bekeken door de collegavissers? Ja dat mag, u krijgt dat namelijk gegarandeerd. Uw wensen worden door Cor Spinhoven waar mogelijk opgenomen in het ontwerp en afgebouwd in zijn eigen niet te evenaren perfectie. Daarom durft deze vakman de slogan te voeren : Waar perfectie eindigt, begint C.J.W!

"GIGA AANBOD"
Wie maakt er alleen al 42 modellen karperhengels, 60 modellen vliegenhengels, vertikaalhengels, spinhengels, plughengels, meervalhengels, zeehengels, biggamehengels en zo kan ik wel even doorgaan. Blanks van topklasse uit Amerika en Nieuw-Zeeland worden omgetoverd in een unieke creatie.

NIEUW VOOR 2000!!!
Alsof je niet genoeg keus hebt komt C.J.W. met nog een aantal nieuwe modellen voor de 21e eeuw:

  • The Mac: ( Most Allround Carprod ) De ideale hengel voor de karperzwaargewichten, een werpkanon met een geweldige actie.
  • "TOMMY": Vernoemd naar de rockopera van de WHO, speciaal gemaakt voor de grootste baitrunner. Met dit werpkanon is 186 meter geworpen met 5 ounce.
  • STEEL: Penhengel. Een multifunctionele hengel die ook als matchhengel kan worden gebruikt. Een hengel die weer teruggaat naar de roots van het karpervissen.
  • DOWN UNDER SERIE: Een schitterende serie vliegenhengels die werkelijk alles heeft wat een vliegvisser wensen kan.
  • VERTIKAALHENGEL "SPRING": Een zeer gevoelig hengeltje van 1.75 m lang wat speciaal gemaakt is tot een diepte van 8 meter. Een typisch voorjaarshengeltje.

KORTINGSBON
In elke catalogus zit een getekende kortingsbon van 17.50 U bent nog nooit in Amsterdam bij C.J.W Rod designer aan de Willem de Zwijgerlaan geweest? Dan heeft u werkelijk iets gemist. Kom een langs en overtuig uzelf.

Openingstijden:
Zo: gesloten
Ma: gesloten
Di: gesloten
Wo: 12.00- 16.00
Do: 12.00- 16.00, 19.00-21.30
Vr: 12.00- 16.00
Za: 12.00- 16.00

tel: 020 6842912
fax: 020 6842912
e-mail: CJW@zap.a2000.nl