cccDH6B25374webEigenaar Kevin Murphy heeft zich inmiddels ook een 4-tal zeer professionele zeekajaks, alsmede een nieuwe grote sportvisboot aangeschaft. De kajaks zijn zeer interessant voor de spinvissers en vliegvissers op o.a. zeebaars en pollak, terwijl met de grote zeevisboot de wrakken en haaigronden voor de Zuid-Ierse kust in recordtijd bereikt kunnen worden.
ccc0024web
Door het Bellavista Hotel werden reeds een aantal Self-drive Warrior sportvisboten (175 en 195) en kleinere aluminiumboten voor gebruik in en rondom Cork Harbour aangeboden. Met de komst van de nieuwe kajaks en de sportvisboot is de cirkel in Cobh helemaal rond en durven we gerust stellen dat het Bellavista Hotel hiermee het meest complete sportvishotel op zeevisgebied in Ierland is.

cccDH6B23604web

Gegevens kajaks:

Het neusje van de zalm voor kayakvissers, de Hobie Pro Angler 12. Met deze kajaks kunt u peddelen, gebruikmaken van het pedaal of elektrische motor en een visvinder/plotter, VHF radio en levend aas bun bevinden zich aan boord.
cccDH6B23844web
Dit is het ultieme sportvissen voor de avonturier. Vlakbij de rotsen met een ultralichte spinhengel op de sterke pollak of zeebaars. In het kanaal vlakbij de botensteiger op zeebaars in de kajak is superspannend. U kunt zich geen luxere editie voorstellen dan deze kajaks die echt van alle gemakken is voorzien. Omdat je zo laag bij het water zit wordt de beleving nog meer.
ccc0114web
Gegevens boot voor wrakvissen/haaivissen:
Admiral Tuna 660. De 115PK Suzuki is goed voor maar liefst 30 knopen. De boot biedt ruim plaats aan kleine groepjes tot 4 personen incl. schipper
Voor informatie en reserveringen:
Tight Lines Visreizen www.tightlines.nl
+ 31 180 434788