NIEUW IN NEDERLAND!!! SLIM, KLEIN, HANDIG, GEMAKKELIJK EN BETROUWBAAR

Met de Keysaver heeft u een volledig nieuwe manier om uw kostbare spullen en sleutels tegen verlies in het water te beschermen. Iedereen kent de ongemakken van in het water gevallen sleutels en andere kostbaarheden. Door een slim systeem behoedt de Keysaver u voor deze ongemakken.

Geen grote kurken of andere ongemakkelijke producten meer, maar een sleutelhanger op ZAKFORMAAT, die door een uniek mechanisme na het vallen in het water in werking treedt. Binnen enkele seconden verschijnt een rode dobber aan het wateroppervlak. Deze Duidelijk zichtbare dobber blijft met een lijn verbonden aan het gezonken voorwerp. Door de dobber uit het water te tillen en de lijn in te halen heeft u in een handomdraai uw gezonken voorwerpen weer boven water. De lijn kan een belasting aan van 12 KG en heeft een lengte van 12 meter daardoor zijn er veel toepassingsmogelijkheden voor de Keysaver denkbaar. Bevestig de Keysaver snel aan uw sleutelbos, mobiele telefoon (sim-kaart) of andere voorwerpen.

De Keysaver is te koop bij diverse verkooppunten in Nederland en kost € 9,90. Geen verkooppunt in uw omgeving? Dan kunt u de Keysaver via de website van keysaver bestellen. Er worden dan wel verzendkosten berekend.

Surf naar:www.keysaver.nl