Kunstaas in actie: visvideo met vangkracht!!

Onze Duits/Hollandse visvriend en roofvisfanaat Dietmar Isaiasch heeft voor u een zeer educatieve video gemaakt zodat u met een gerust hart met kunstaas aan de slag kunt.

MANN'S BAIT COMPANY
Als u nu even vergeet dat het om een reclamefilm van het bekende kunstaasmerk Mann's gaat is dit een zeer goede film over het vissen met al de bekende soorten kunstaas. Zoals u weet is Dietmar (GFM) de importeur van dit bekende Amerikaanse kunstaasmerk. In de film wordt dan ook alleen maar dit merk kunstaas gebruikt. Voor een rechtgeaarde sportvisser is dit helemaal geen probleem. We hebben met de hele redactie met aandacht de film bekeken en het is echt een goede film. Waar de meeste films aan voorbijgaan is het in simpele bewoording en uitleg iets vertellen over het gebruik en het werkelijk vissen met de soorten kunstaas. Dietmar heeft zich in een korte tijd het Nederlands eigen gemaakt en op zijn eigen wijze vertelt hij precies wat hij doet en hoe hij het doet.

VERTIKALEN EN TROLLEN
De meest gebezigde vorm van het snoekbaarzen is absoluut het vertikaalvissen. Welke aassoorten, met welke hengel, lijn, en op welke wijze bevestigd, wordt heel snel en doeltreffend uitgelegd. Wat hij maakt aan de waterkant wordt in de praktijk uitgeprobeerd en met zeer veel succes. Trollen wordt een aantrekkelijke bezigheid omdat Dietmar in de praktijk laat zien hoe u dat het best kunt doen. Snoek, snoekbaars en baars vallen ten prooi aan de montages van deze zeer sympathieke roofvisexpert.

GROOT WATER EN POLDERWATER.
Grote pluggen worden door roofvissers nog steeds met een zekere argwaan gebruikt. Is het aas niet te groot en heeft het eigenlijk wel zin? In de praktijk laat Dietmar zien dat een snoekbaars en een snoek echt niet vies zijn van extreem grote pluggen en shads. Een absolute aanrader voor als u wat wilt leren over de veelzijdige tak van de kunstaasvisserij. Een idee voor Sinterklaas? In iedere goed gesorteerde hengelsportzaak te verkrijgen. 75 minuten lang afwisselende actie en sensatie.