NEDERLANDSE VAKBLADEN OVER DE HENGELSPORT
Surf eens naar de website van Publishing House, u krijgt dan heel simpel een volledige kijk op wat er in het huidige nummer en in het komende nummers te vinden is van Dé Karperwereld, Dé Roofvis, Zeehengelsport, Het Visblad. Door middel van korte previews met pakkende foto's kunt u een keuze maken welk blad u wilt kopen. Wilt u zich liever abonneren dan is dat ook mogelijk via een heel simpel inschrijfformulier. Wat wilt u nog meer, dan vanuit uw eigen luie stoel een blad kiezen naar uw eigen interesse.

VIS VISIE VIDEOBANDEN
U kunt nu uit het totale assortiment van Vis Visie banden bestellen via de vernieuwde VisVisie- shop. Zoals u weet kunt u bijna over elke hengelsport discipline wel een band vinden.

CHASING THE BIG ONE
Vanwege de grote populariteit in Scandinavie waren er een aantal leveringsproblemen. Nu zijn ze weer uit voorraad leverbaar. De film is niet voor niets bekroond als beste zeevisfilm van het jaar 2001. Onderwaterbeelden van happende gullen en bijtende zeewolven. Een visfilm die oog heeft voor andere dingen dan alleen maar dode vis. Mooie natuur, vismethoden en schitterende vangsten staan garant voor 90 minuten lang viskijk plezier. Door hier te klikken kunt u de film bestellen.
Wees er snel bij want de voorraad is beperkt.