GREYS LAAT DE KARPERVISSERS OOK GENIETEN...WIN EEN HENGEL!

Eerst hebben de zeevissers mogen genieten van de vrijgevigheid van deze Engelse Firma nu zijn de karpervissers aan de beurt.

KARPERHENGELS MET KARAKTER
Zo begint de catalogus van GREYS over hun karperhengels. Een zin die nog al wat inhoudt. U moet als u niet van karpervissen dit ook niet lezen. Deze hengels zijn van ongekende kwaliteit en een ware droom voor elke karpervisser. Geen hengels met poeha of schreeuwende kleuren. Wat dat betreft is het een echt klassiek mooie Engelse Karperhengelserie. Prachtig vormgegeven met die cobaltblauwe of diep glanzend zwarte blanks Een mooie gefreesde aluminium eindknop met inscriptie. Alle geleide ogen zijn van sic en verwerkt in een "gunsmoke" frame. De hengels hebben 5 geleide ogen en een topoog. Als service krijg je op de hengel een vijfjarige garantie.

GEEN HENGEL VOOR "GRAPPENMAKERS'
U heeft met een greys karperhengel een paradepaardje in handen. Voor zover u het niet weet ,deze hengel komt uit de Greys fabrieken en is een volle zuster van House of Hardy en ik kan u verzekeren dat ze daar echt wel weten hoe een hengel gebouwd moet worden.

De F1 MK2 RANGE
Een uniek slanke blank vervaardigd uit meerdere verschillende lagen luchtvaart carbon. GT 600 en GT 700 voor kracht en duurzaamheid en weinig geheugen. GM 40 voor extra power in verhouding tot het gewicht en voor de werpcapaciteit. Verbeterd CG1000 Powerweave. Een extra dunne geweven mat van het allerbeste carbon vezel om de overall werp eigenschap tot in de puntjes te verzorgen. In deze serie zijn een aantal hengels voorhanden:

12'2,5 lb12'2.75 lb
12'3.0 lb12'3.5 lb
12'63.0 lb12'63.5 lb

Voor Frankrijk en voor het karpervissen op grote afstand is deze serie vooral in england tot één van de beste hengels verkozen.

PZ 200
Een veelbelovende serie die nu al ongelofelijk aanslaat in Engeland omdat bij deze hengel het gevoel met werpeigenschappen is gecombineerd. Een krachtbron bij het werpen maar toch het lekkere gevoel bij een goede drill. De top is bij deze hengel extra gevoelig. Ook bij deze serie valt de slanke blank heel erg op. Prachtige sic geleideogen in een gunsmoke frame. Geheel ontworpen door en voor de iets meer vragende karpervisser. Deze hengel is een juweel in je hand omdat ook bij deze serie een schitterende blank is gebruikt in cobaltblauw of diepzwart. De hengel heeft 5 geleideogen en een topoog. Indeze hengel zijn GT 600, GT 700 en GM 40 carbon verwerkt. Het geheel is perfect afgelakt.Wedden dat je deze hengel na iedere sessie schoonmaakt! PZ 200 RANGE:

12'2,5 lb12'2.75 lb
12'3 lb12'3.5 lb
12'63 lb12'63.5 lb

GREYS SPOD ROD
Meestal zijn de meeste spodrods als strandhengels omdat ze heel krachtig moeten zijn voor die ene verre preciesie worp. De Greys Spod rod heeft een ongelofelijke power en u staat verstelt van de dunne blankdiameter. Het geheim ligt in het feit dat ze de originele blank omwikkeld hebben met High modulus carbondraden waardoor er een zeer dunne hengel met fantastische werpeigenschappen ontstaat. De boilies gaan met het grootste gemak over de grootste afstand De hengel is er in een 12 ' uitvoering.

If you thought choosing your next carp rod was a black and white decision .....wait until you've seen GREYS

De karperhengel van Greys is gewonnen door H. Slager uit Amsterdam.

Wij wensen u veel plezier met uw gewonnen prijs.