aaaaDSC 0264520Dit jaar begon goed in Caspe de snoekbaars was duidelijk los.
vooral strak tegen de bomen aan die in het water groeien werden goede vangsten gedaan, vaak 10-tallen per dag.
het team van Berckle Duitsland landde na een spectucalaire drill een meerval van 224 aan een 10/00 lijntje en een spinstokje. De dril duurde meer dan 3 uur maar dan heb je ook wat.
aaaaDSC 0216520 
Op dit moment zijn de vangsten mager te noemen, wel vangen we nog veel en mooie karper. De meerval paait nog en het water staat erg hoog. Veel kantstekken zijn onbevisbaar maar door onze grote boten hebben onze gidsen hier weinig last van, boot aanleggen waar je wilt en hengels uitvaren en vissen maar.
Het is bekend dat de meerval tijdens de paai erg agressief wordt naar indringers van zijn territorium, hier maakten wij optimaal gebruik van. Door onze lange ervaring weten wij waar we de paaiende meerval moeten zoeken.
aaaaDSC 0237520
Door deze stekken met kunstaas te bevissen vingen we elke dag verschillende meervallen van dik boven de 2 meter waaronder al een vis van 238 en één van 241m
aaaaMG 2863520
vorige week vingen we op deze manier ons nieuwe camp record, na een snoeiharde aanbeet ging de vis er met een noodgang vandoor, gelukkig niet richting bomen maar naar het diepe open water na een dril van ruim 3 kwartier aan de shimano beastmaster kwam de enorme kop boven water. Na nog enkele keren naar de bodem te zijn gedoken kon Peter de vis in de bek grijpen en wat voor een bek.... hier pasten makkelijk 4 handen naast elkaar in.
aaaaIMG 2913520
Snel naar de kant en fotos maken en meten. De vis was 3 cm langer dan ons oude record namelijk 245m  Wegen ging niet, deze spullen lagen nog in de grote boot. Strigeren is nu niet echt gezond voor de meerval. De fotos zeggen meer dan 100 woorden dus hierbij een kleine reportage.
 
Wekelijkse updates van onze vangsten zijn te zien op onze facebook pagina.https://www.facebook.com/pages/Catfish-Camp-Caspe/350340614984237
like onze pagina en zodra er 1000 vind ik leuks zijn verloten wij een week appartement en boot onder de likes