000Predator-TourDe Predatortour is al weer volop in beweging. In het weekend van 6,7 & 8 juni 2014 gaat het evenement weer van start.

De afspraken met sponsors zijn weer gemaakt en de prijzenpot is weer overvol. Zo staat er in 2014 wederom een super hoofdprijs klaar voor de winnaars, te weten een complete Lund visboot, met Mercury buitenboord motor en Kalf Trailer. De boot is uiteraard weer aangekleed met elektromotor en dieptemeter. Naast deze schitterende hoofdprijs krijgt het winnende team ook een ere titel van “Europees roofvis kampioen”.

Naast deze schitterende hoofdprijs zijn er ook weer vele prijzen te winnen als geld prijzen en heel veel mooie hengelsportreizen naar o.a. Canada, Spanje, Ierland, Zweden, Nederland, etc.

Tijdens de wedstrijd is de uitvalsbasis Nautique Rentals. Op het park zijn huisjes te huur alwaar u in kunt verblijven. In deze huisjes kunt u met 4 personen (2 teams) verblijven en kost €450,- voor een compleet huis!

U kunt zich nu inschrijven voor de wedstrijd. Een deelname ticket kost €350,- p.p. Indien u zich voor 1 februari 2014 inschrijft krijgt u 10% vroegboek korting op uw deelname ticket!!!!!!!

Hebt u interesse in deze wedstrijd neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie over deze Europese roofviswedstrijd:

www.predatortour.com