IMG 7777NATASJAHAKENheaderde gegevens: aanvang 08.30, einde 13.00 uur. Iedereen met een vispas kan deelnemen, per boot mogen een of meerdere deelnemers uitvaren. Per boot alleen sportvissers die daadwerkelijk meedoen aan de wedstrijd. Buiten mededinging meevissen is dus niet toegestaan. Inschrijven bij Hengelsport Vereniging Haarlem, per email bij
plgoedvolk@gmail.com
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
of op de ochtend van de wedstrijd tot 08.20 uur in de kantine boven de steiger van Hengelsport vereniging Haarlem, hoek Jan Gijzenkade en het Spaarne (net naast de nieuwe brug). Afhalen van vangstkaarten, parcours, reglement etc. op 7.7.2013 vanaf 07.20 tot 08.20.

apimminn

Diegene die te laat is moet mij maar even bellen. Iedere deelnemer wordt verzocht zijn /haar geldige visdocumenten mee te nemen. Er wordt zeer regelmatig gecontroleerd door de AID.

parcours: hele mooie Nel, Buitenliede tot spoorbrug, Noorderbuiten Spaarne tot en met de Vrouwenbrug bij Droste. Sluisje bij Spaarndam valt dus ook binnen het parcours ! Bij het sluisje dient zo te worden gevist dat andere (kunstaasvissers) ook de ruimte hebben om voor de sluis te vissen. Met andere woorden: de dobber/doodaas vissers moeten dus kort bij de boot vissen of langs de sluiskant om andere vissers ook een beetje ruimte te geven.
asnbkeitech
Indien u geen boot ter beschikking heeft en toch wil meedoen dit even melden bij de vereniging of bij mij en wellicht kunnen wij je indelen bij iemand met wel een boot.

Ook kunnen, heb ik mij laten vertellen, bij jachtwerf Assema, Penningsveer, bootjes worden gehuurd.

Vanaf 07.45 kunnen de wedstrijdkaarten, het reglement en een kaartje van het parcours worden afgehaald in de kantine boven de steiger van Hengelsport vereniging Haarlem, hoek Jan Gijzenkade en het Spaarne (net naast de nieuwe brug). We hebben dan een kopje koffie voor je om wakker te worden en gaan dan om 08.30 van start op het Spaarne ter hoogte van de steiger van de vereniging.

De wedstrijd begint om 08.30 uur en eindigt om: 13.00 uur, wedstrijdkaarten moeten voor 13.30 uur worden ingeleverd, en vervolgens uitslag en prijsuitreiking in bij de kantine van de vereniging. Er zal ook een prijsje zijn voor de grootste vis.

Snoekbaars telt vanaf 42 centimeter, snoek 50 cm en baars 22cm. Andere roofvissen bot, roofblei (zijn al gevangen) etc. aub ook noteren en fotograferen, tellen ook mee. Paling telt niet mee.

Dit is een catch & release toernooi, dit betekent dat alle gevangen vis weer levend en onbeschadigd moet worden teruggezet.

Vangstregistratie wordt door de deelnemers zelf gedaan door middel van een duidelijke foto (telefoon of digitale camera) met daarop de gehele gevangen vis naast een meetlint (zelf meenemen) waarop de maat van de vis afleesbaar is en op de vis de datumstrip die wordt verstrekt door de vereniging. Indien geen werkende camera aanwezig is even snel met de vis in de bun naar een collega deelnemer varen en hem daar laten fotograferen. (Wel onthouden bij wie je hebt laten fotograferen)! Iedere deelnemer vult zelf op zijn kaart de lengte en soort van de gevangen vis in. Niet of niet op de juiste wijze gefotografeerde vis telt niet mee. Ieder centimeter maatse roofvis telt voor 1 punt. De deelnemer met het grootste aantal centimeters / punten is de winnaar. Er zijn geen teamprijzen.

asnbkop

Er wordt gevist om de eer en een kadobon voor de "beste" drie, de langste vis en de wisselbokaal (na de tweede wedstrijd) voor de beste roofvisser.

Inschrijfgeld €5.00 per persoon,(het inschrijfgeld wordt weer verdeeld onder de deelnemers)

Graag tot zondag en goede vangst!

Goedvolk Hengelsport en team