aaaMagazineheader
foto Arnout terlouw


Vanaf deze kant Ron Beugelink Arnout terlouw en Lee Carpenter gefeliciteerd. Het is ze weer gelukt, het team werd in 2011 ook al wereldkampioen. Als je met een verschil van meer dan 250 kilo aan meerval weet te winnen van nummer twee kun je gewoon niet meer spreken van geluk. Het water in de Ebro staat bekend om de enorme hoeveelheid meerval, snoekbaars en karper. Ron Beugelink is met vrouw en kinderen naar Spanje vertrokken en hebben daar het kamp The Compleat Ebro Angler opgezet.

aaahappy-family6
Visgids Ron Beugelink met Angelique en kinderen.....zijn foto Arnout terlouw


Hier kun je naar toe voor een geslaagde visreis op meerval, karper of snoekbaars of een combinatie van deze drie vissen. Uiteraard kunt u gebruik maken van een visgids. Ron Beugelink is de visgids van The Compleat Ebro Angler en dat hij samen met zijn teamleden een meerval weet te vangen moge duidelijk zijn. Het is dan ook pure reclame voor ons bedrijf zegt Angelique de vrouw van Ron. De kinderen waren dan ook supertrots dat hun papa met de eer ging strijken.

1-day-2-ron_lee9
foto Arnout Terlouw


Zelfs de Spaanse televisie was aanwezig en in het dorp werd met festiviteiten dit spektakel ingeluid. Van over de hele wereld waren de teams naar Spanje toegekomen. Uiteraard zult u zeggen dat Ron natuurlijk het water kent en dat hierin de overwinning aan te danken is. Niets is minder waar want er wordt geloot om de stek dus niemand weet van tevoren waar je komt te zitten. Het Compleat/Beet / karper / Rovers team won met het respectabele gerwicht van 594,9 kilo, nummer twee werd het Duitse Knittel team met 307,25 en de derde plaats was weggelegd voor het team van Steve Howard met 268,5 kilo aan meerval.

aaaaDay_1_PVTV_Video_Website_Photo3


De eerste dag wonnen ze met 50 kilo meer dan de Duitsers en de tweede dag wonnen ze zelfs met meer dan 290 kilo meer dan de Duitsers. Het bleef spannend tot het laatste moment omdat de vissen zo zwaar zijn kun je met een paar vissen weer zo de titel voor de ander wegkapen. De World Catfish Classic 2012 is dus voor de tweede keer gewonnen door Nederland. We kijken nu al uit naar volgend jaar......

aaaWorld-Catfish-Classic-2012-Arnout-terlouw-242B8
foto Arnout Terlouw


Heeft u ook een keertje zin in een perfect georganiseerde week meervalvissen.......kom dan even op onze site kijken http://www.thecompleatebroangler.com  en dan kunt u zichzelf overtuigen......de foto's spreken voor zich. Onze visgids Ron beugelink heeft zich nu denk ik wel bewezen!!