aaaDSC01774header
Dit werd voor de 2 maal in caspe en Chiprana gevist.
Voor dat het begon zijn wij een dagje wezen meervallen en karperen op onze vaste stekken dit om even het gevoel te krijgen en op elkaar ingespeeld te raken 

met een mooie vangst als gevolg 14 meervallen en 6 karpers tot 37 pond.

aaaDSC01750mark


Vol goede moed gingen we naar de inschrijving en loting dit zou alles in de wedstrijd bepalen.
We loten stek C 2 een niet al te gunstige stek vlak naast de brug in Chiprana de kans op verspelen is hier levensgroot door de kolossale pijlers van de brug waar we nog geen 10m vanaf moesten vissen.
Door goed de juiste diepte op te zoeken wisten we hier toch goed te scoren 6 meervallen waarvan 1 te klein ,onder de 10 kg telt de vis niet mee.Om de beurt drillen Mark en hans een meerval ikzelf zit meestal in de boot als de aanbeten komen.aaaDSC01766gertdrie
Het loopt lekker.Aan het eind van de dag zit ik klaar voor de volgende aanbeet. Deze komt sneller als verwacht na een strakke dril landen we onder toezicht van de nationale Spaanse tv een meerval van 71 kg.Van de Marchal horen we dat dit tot nu toe de grootse vis van de dag is. Nu maar afwachten of dit zo blijft.s'Avonds na het eten werden de uitslagen van die dag bekent gemaakt.We stonden 3e en hadden de KINGCAT van de dag wat ons een dagprijs opleverde.We loten meteen voor de volgende dag, sector A een erg moeilijke sector hier word altijd maar erg weinig vis gevangen.Over deze dag kunnen we kort zijn we scoorden zoals verwacht een 0.aaaDSC01791gertpeilerDe visomstandigheden waren ook verslechterd het water begon te stijgen en koelde sterk af geen goed vooruitzicht.
s’Avonds weer naar de prijsuitreiking ons 2e Team uit Almelo scoorde goed met 184 kg stonden ze een plaats boven ons.Goed gedaan mannen ( misschien toch iets te veel tips gegeven.)Wij waren naar de 7e plaats gezakt.We loten voor de laatste sector de B sector met stek nr. 12 hier was de eerste dag ruim 300 kg gevangen. Hier moest het gebeuren dit was de top sectie als de omstandigheden maar geen roet in het eten zouden gooien.Vol goede moed starten we hier. We hadden verschillende rigs en aassoorten meegenomen. pellets en squid voor een sandwich rig.aaaDSC01804bootMaar het mocht niet baten hoewel de organisatie geen vangstberichten doorgaven zagen we wel dat er overal erg slecht gevangen werd
.Hoewel we alles probeerden scoorden we weer een 0. We gingen er vanuit dat we behoorlijk in het klassement gezakt waren. We zaten dan ook niet erg vrolijk langs de water kant.s’Avonds naar de prijsuitreiking. en het eind diner.De uitreiking ging begon bij de 10 plaats groot was onze verbazing en geluk dat dit een beduidend lager gewicht was als dat wij bij elkaar gesprokkeld hadden dan toch nog in de prijzen?We bleken op de 8e plaats te staan net na onze collega’s uit Almelo die een mooie 7e plaats bezetten altijd nog 40 teams achter ons gelaten.Kort samen gevat als we gunstiger geloot hadden dan waren we veel hoger geëindigd.
 Dit door de zeer slechte omstandigheden op de laatste dag terwijl we op de beste sector visten (er werden door alle teams samen nog geen 20 meervallen gevangen)
Alles bij elkaar toch een mooi resultaat eenmaal kingcat en een 8e plaats waar we erg tevreden mee zijn.Volgend jaar zijn we weer van de partij.

Gert

Catfish Camp Caspe.