aaaforel 


Zin in een leuk dagje forelvissen?

Komt u allen op zaterdag 25 februari naar de Berenkuil in Putten. 

Hier zal een blinde koppelvisdag plaatsvinden. Dit houdt in dat u in een 2-persoons team vist . Door middel van loting zullen de teams worden samengesteld.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn €20,00 per persoon waarvan €5,00 naar de KWF kanker bestrijding zal gaan.aaaberenkuilbord


U zult voor dit geld een leuke visdag hebben en u steunt dan tevens de KWF en u maakt kans op mooie Shimano prijzen!!!

U bent welkom vanaf 12:00 uur. Om 12:30 uur zal de loting plaats gaan vinden. U krijgt dan te horen wie uw koppelmaat is en op welke stekken u bent ingedeeld. Er zal gevist worden vanaf 13:00 uur. Er vinden 6 vissessies plaats van ieder 25 minuten en na 3 vissessies zal er 30 minuten pauze zijn om even bij te komen. Als u wilt kunt u dan in het restaurant een hapje of een drankje nuttigen.

Tussen de sessies is er 5 minuten de tijd om van stek te wisselen. Deze zijn met nummers aangegeven. Ook zal er na iedere sessie vis uit worden gezet. Er word hoofdzakelijk regenboogforel uitgezet, maar tussendoor ook een aantal mooie zalmforellen.forelkop

Het is verplicht de gevangen vis eerst te doden, dan te onthaken om de vis vervolgens in een koelbox op te bergen.

Verder bent u verplicht om op de aangewezen stek te vissen en geen andere vissers te hinderen.

U mag één beaasde hengel in uw bezit hebben, en een onbeperkt aantal reserve hengels.

Er wordt op aantallen gevist. Alle vangst wordt tevens gewogen, bij gelijk aantal telt het gewicht. Is dit ook gelijk dan zal er worden geloot wie 1e, 2e of 3e wordt.

De nummers 1, 2 en 3 zullen tevens punten verdienen voor de Berenkuil competitie!

De beste 3 duo’s zullen een mooie prijs mogen uitzoeken, en er zal ook nog een verloting van enkele prijzen plaatsvinden!

Wilt u er ook bij zijn? Meld u snel aan via de website http://www.berenkuil.com/Paginas/evenementen/1evenem_totaal.html of via de mail op hamstra@berenkuil.com Er is een maximum van 40 deelnemers.

Thijs Ruitenbeek