aaad2header

 


Spanje
Big Game Ebro: 

Spaans gevecht nu voor iedereen weggelegd

Er is de broers veel aan gelegen om het hun gasten naar de zin te maken.

Maar dat gaat vast lukken, want het zijn zelf levensgenieters die anderen graag laten delen in het geluk. Ook al is hij vaak gevraagd om als cabaretier op te treden, Richard en Karel zijn niet alleen broers, maar vooral geboren sportvissers. Beiden hebben veel ervaring met bijna elke tak van de hengelsport. Samen zijn ze in Spanje begonnen met Big Game Ebro, waar iedereen vanaf maart 2012 kan komen genieten van een onbezorgde visvakantie met veel vis, lekker eten en een comfortabel onderkomen op een steenworp van de stekken op het stuwmeer van Caspe.Karel heeft officieel als marktkoopman en standwerker gewerkt. Een visser in hart en nieren die nu voldoening en rust gevonden heeft in het gezellige Spanje. Broer Richard heeft 25 jaar als chef-kok gewerkt in het ‘grootste restaurant van de wereld’ en zal naast zijn viskunde ook zijn culinaire kunsten gaan delen met de gasten. Waar vind je dat nog? Het opvallende daarbij is, dat dit culinaire deel gewoon bij de prijs zit inbegrepen.

aaad5

 


De twee kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Een van de belangrijkste uitgangspunten van Big Game sportvakanties is namelijk om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken en daar willen de broers echt garant voor staan. Juist daarom besloten zij om voor een all-in arrangement te kiezen. Vissen ….Zoals gezegd, vissen de gasten van Big Game sportvakanties op het stuwmeer van Caspe. Op de vaste visstekken van Big Game Ebro is iedereen verzekerd van een geweldige visvakantie met ongekende hoogtepunten. Door de ervaring van de gidsen en de gebruikte materialen staan de broers 100 % garant voor vangsten van grote meerval maar datzelfde geldt ook voor de grote en vooral sterke Ebro karpers en snoekbaarzen. Wie voor het eerst ‘aan de Ebro’ komt vissen, kan gebruik maken van een van de ervaren visgidsen, zonder dat daar extra voor betaald moet worden.

aaad6


Op zo’n eerste dag krijgen de vissende gasten veel persoonlijke aandacht en leren de verfijnde vistechnieken zodat iedereen de rest van de vakantie verzekerd is van goede vangsten. De visserij vindt plaats met veilige en duurzame boten. Big Game Ebro vist doorgaans met de super stabiele visboten van het merk Caroline Skiff. Alle boten zijn uitgerust met dieptemeters, fishfinders, elektromotoren en 15, 40 of 50 pk buitenboordmotoren. Ook deze apparatuur zit gewoon bij de prijs inbegrepen. De gasten worden elke dag met terreinauto’s naar de Big Game Ebro stekken gereden om de visdag te beginnen, waar het de meerval- en karper visserij betreft.e gids helpt daarbij – indien gewenst – met het aanvoeren van de stek, de montages en geeft nog eens uitleg bij de boot en de apparatuur.

aaad8

 


Verblijf
Wie boekt bij Big Game Ebro, verblijft in een riant onderkomen. U zit in een gezellige authentieke Spaanse hoeve, omringd door fruit- en olijfbomen, gelegen in de bergen van Aragon - Caspe. Zo ervaren de gasten buiten het vissen om de echte Spaanse sfeer. De vrij gelegen hoeve ligt op 9 hectare grond, grenzend aan de Ebro rivier. Daarnaast beschikt Big Game Ebro over een prachtig vrijstaande villa ook voor de VIP-arrangementen. Ook deze is direct gelegen aan de Ebro rivier. De gasten bevinden zich hier op 2 km van het centrum van Caspe. Wie eenmaal heeft geboekt en lekker in Spanje op de hoeve logeert, kan heerlijk ontspannen. Bij het huis is een privézwembad

aaad9

 


Snel onderweg naar de stekken!

Door de ervaring van de gidsen en de gebruikte materialen staan de broers 100 % garant voor vangsten van grote meerval. Ook beschikt het over een supergezellige bar (een ijskoud Spaans biertje voor maar 90 cent!) Het is dus niet per se nodig om het vertier en de gezelligheid elders te gaan zoeken in het dorp, al is dat natuurlijk niet verboden. Aan de grote stamtafel kun je lekker tafelen en natafelen, nagenietend van alle visverhalen. En dat kan natuurlijk heel gezellig worden. En na een welverdiende nachtrust kun je vervolgens aan dezelfde tafel terecht voor een heerlijk ontbijt. Elke morgen voor vertrek wordt dit namelijk verzorgd door, jawel: de culinaire afdeling van Big Game Ebro. En jazeker, ook dit is weer all-in de totale prijs van het arrangement.

aaad10


All-in?

 

Juist omdat de broers uit eigen ervaring weten hoe vervelend het is om voor onverwachte verrassingen te komen staan, wordt de duidelijke all-in prijs gehanteerd. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en ontstaan geen discussies over extra vergunningen, hengelhuur of extra betalen voor boot en fishfinders. Maar wat houdt dat dan precies in, dat all-in? Die vraag krijgen de broers vaak gesteld. Big Game Ebro visvakanties biedt een volle week vissen met (indien nodig) gratis visgidsen en vergunningen, of u nu op meerval, karper of snoekbaars vist. De prijs blijft gewoon hetzelfde. Vanaf maart 2012 is er tevens een extra en speciaal ingerichte snoekbaarsboot beschikbaar en ook daar wordt niets extra’s voor betaald. Elke dag bieden de broers zoals gezegd een heerlijk vers Spaans ontbijt aan met alles erop en eraan. Verder komt men elke middag op de vaste visstek een heerlijke koelbox brengen met een stevige lunch. Iedere avond eet u gewoon op het viskamp en organiseert men onder meer een tapas avond, een paella avond en een compleet verzorgde barbecue avond (ook bij de prijs inbegrepen). En dat gaat meestal gepaard met een leuke (vis) film of heerlijke zelfgebrouwde sangria. Check de website voor meer details. Wat materiaal betreft vist Big Game Ebro met het allerbeste materiaal wat er op dit moment te koop is. Voor de verwende sportvissers is er de beschikking over een supermooie serie eigenbouw hengels van Rod Visions. Hoe dat voelt bij een mooie dril van een meerval, moet je echt eens meegemaakt hebben. Daar kun je normaal gesproken alleen maar van dromen. Nog zoiets: komen de gasten met het vliegtuig dan wordt u gewoon gratis opgehaald van het vliegveld. Wie toch een auto nodig heeft, kan gebruik maken van een van de auto’s van Big Game Ebro – zonder bijbetaling. Aan het eind van de week ontvangen de gasten ook nog eens een leuk aandenken. En ja, zeggen Richard en Karel tenslotte: ‘Gezelliger kunnen we het niet maken!’Op het moment van schrijven hanteren de broers een all-in prijs van slechts 450,- per persoon voor een week vissen. En dat is niet mis, getuige de vismogelijkheden, het verblijf, de service en de culinaire ‘bijstand’! Wie al eens die kant op wil om de Spaanse meerval te belagen, of met die sterke Ebro-karper of Caspe-snoekbaars op de foto te gaan, moet niet te lang wachten met zijn Spaanse visavontuur. Het zou namelijk wel eens druk kunnen worden! Kijk op de website voor contactgegevens en aanvullende informatie.

Informatie

Big Game Ebro

Tel. +31 (0)6 49 71 11 81

Tel. +31 (0)6 51 35 93 84

E-mail: biggameebro@hotmail.com

www.biggame-ebro.nl 

Op de vaste visstekken van Big Game Ebro is iedereen verzekerd van een geweldige visvakantie met ongekende hoogtepunten.