aceaheader
Na een relaxte overnachting en nog een stukje rijden kwamen we rond het middaguur in Caspe aan. Traditioneel drinken we eerst een pulletje op een terrasje in het dorp. Vervolgens hebben we boodschappen gedaan en hebben we met Ron op de parkeerplaats afgesproken. 

Na een korte kennismaking zijn we achter Ron aangereden naar het huis in Playa de Chacon. Blij verrast met alle prima voorzieningen van het huis hebben we op het terras van het huis overlegd hoe de week eruit zou moeten komen te zien.
De eerste dag is Ron met ons mee geweest en heeft wat tips en tricks uitgelegd.
Al snel werden de eerste meervallen geland.
Die dag vingen we totaal 6 meervallen en 3 karpers, waarvan een de 40 pond aantikte.aceakarperwater
 

De rest van de week hebben we zelfstandig gevist, de vangsten liepen al snel op en de tweede dag kwam de eerste 100+ ponder meerval op de kant, twee meter lang. 

De derde dag begon helemaal geweldig, ik heb 6 hengels uitgevaren, bij het terugvaren van hengel 6 zag ik een van de hengels al krom staan in de steun. Snel terug gevaren en de hengel gepakt, hangen.aceakarperzbr


Michael en Reinier dachten: wat doet hij nou? En ik stond de eerste meerval van de dag al te drillen, tijdens de dril kregen we op een andere hengel ook een harde run, die was voor Reinier, nog geen 10 seconde later nog een run en we stonden alle drie tegelijk te drillen. 

Resultaat was drie meervallen
op de onthaakmat, ( zie kopfoto )  
een goed begin is…… 

Die dag vingen we totaal 14 meervallen waarvan twee 100+ ponders, een karper van 40 pond en een karper van 32 pond.aceasingle 


Kan zo nog wel even doorgaan, kort gezegd vingen we die week totaal 55 meervallen, waarvan zes 100+ ponders en 16 karpers waarvan twee 40, een 32, een 34 en een 36 ponder.
Meervallen van rond of onder de meter niet meegerekend. 

Het was een meer dan geslaagde vistrip!!! Ron is een wereldgozer, hij helpt je met wat dan ook, dat is pas service. Het verblijf in het huis is ook top, lekker BBQen op het terras en de airco in de woonkamer is ook lekker. We hebben niks te klagen gehad. 

We bedanken Ron en Angelique voor de geweldige vakantie!!! Volgend jaar weer! 

Michael, Reinier en Arnout.