aCatalogusheader

SOUL is een niet meer weg te denken naam die niet alleen bekend is door kwaliteit maar ook door de zeer scherpe prijzen. Onze troef zal de nieuwe TRANSFORMER range worden met karperhengels en accessoires, die het gat opvullen onder het topsegment voor een zeer scherpe prijs. Goede kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn.
Op dit moment is er bij ons voor iedereen en voor iedere beurs  of het nu gaat om de pas beginnende visser of de specialist, een goed product te koop. 
De catalogus is gemaakt om iedereen te informeren wat er in ons nieuwe SOUL assortiment in 2011 te koop is. Super karperhengels voor de lange afstand maar ook voor het subtiele penvissen. Hengels met een ruggengraat, maar ook met een mooie parabolische actie.
athumb_193_Jasper_Maerien

Ook zullen er in de nieuwe catalogus veel nieuwe “luggage”items te vinden zijn.Hieronder vallen de superhandige en zeer praktische karpertassen en opbergsystemen.
De meeste karpervissers hebben aparte mappen voor de verschillende rigs. Wij hebben de moderne oplossing voor deze broodnodige onderlijnen.
Functioneel en systematisch opgeborgen in de nieuwe Soul tackle en rig boxen . Wat dacht u van onze nieuwe RVS rodpods en buzzerbars.
Materiaal dat kwaliteit en degelijkheid uitstraalt en waar u jarenlang plezier aan zult beleven.
Ook aan de waterkant wordt het steeds mooier, wat dacht u van onze nieuwe SOUL promotionele kledinglijn. Kleding die niet alleen mooi is, maar vooral functioneel.
athumb_209_Wouter_van_Asch

Waar het uiteindelijk allemaal om draait….AAS…..Heel goed aas welteverstaan. We kunnen nu met recht zeggen dat we een aaslijn hebben waar we trots op zijn. In samenwerking met onze Pro-Staffers hebben we nu een boilielijn “100% Baits” van Wouter van Asch and friends, die zich al vele malen in de praktijk heeft bewezen. Deze boilies vangen absoluut en we zijn dan ook heel blij dat we deze “superboilies”in ons programma hebben kunnen opnemen.
Ga op uw gemak eens even kijken wat er allemaal te koop is in ons SOUL assortiment.
Verkrijgbaar bij onze SOUL dealers of in te zien via de website. 

SOUL…….Catch your dream!

www.soulcarp.com