akarperkletsheader

Zo’n beurs is de ideale gelegenheid om onze gasten persoonlijk te ontmoeten, en onder het genot van een heerlijk kopje koffie komen de sterke visverhalen natuurlijk snel los.
Iedereen is van harte welkom op onze stand en het The Carp Specialist team staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Naast het bekende Nederlandse team, is ook Jeroen Albers van de partij voor de Duitse bezoekers van Carp Zwolle en is de eigenaresse van Domaine de Goncourt speciaal afgereisd vanuit Frankrijk om iedereen te woord te kunnen staan!
Naast de koffie hebben we ook dit jaar weer een leuke verloting, die zowel op de beurs als online ingevuld kan worden… een gratis visweekend, wie wilt dat nu niet? 
akarperklets-overzicht-wl
  
Win een gratis visweekend op Domaine des Iles! Hoe? Schat het gewicht van Carpy!In 2010 is Bas de trotse oom geworden van Lars… en zoals het spreekwoord luidt: jong geleerd, is oud gedaan! Dus ook Lars is al vroeg besmet met het karpervirus door The Carp Specialist.
 Zijn lievelingsknuffel is Carpy, een prachtige jonge schubkarper van zo’n 40 centimeter lengte. Om de geboorte van Lars te vieren, en om een leuke prijsvraag te houden op de Carp Zwolle geven wij een gratis visweekend weg aan de visser die het exacte gewicht van Carpy weet te raden.Deelname is erg eenvoudig, noteer op www.thecarpspecialist.nl/carp2011  uw voor- en achternaam, en natuurlijk het geschatte gewicht van Carpy in grammen. 
akarperklets-overzicht-tgl

Alle deelnemers ontvangen in de week na de beurs een e-mail waarin de winnaar bekend wordt gemaakt. Zeg nou zelf, makkelijker kun je geen gratis visweekendje winnen toch? 

The Carp Specialist heet u van harte welkom op Carp Zwolle, we zien uw bezoek met genoegen tegemoet!