athe-carp-specialist-1heade
Bas van Klaveren
, eigenaar van The Carp Specialist, zegt: “Al sinds de oprichting van ons karperreisbureau in 2004 heeft interactie met onze gasten de hoogste prioriteit gehad. Het delen van ervaringen op onze betaalwateren via onze website zorgt voor een uitstekende voorbereiding van ieders visvakantie! Door middel van foto’s, video’s en reviews krijgt de gast een goed zicht op de vakantie die hij kan verwachten… hoe is het weer, waar wordt er gevangen, wat zijn de tactieken die andere vissers toepassen etc. Allemaal vragen waarop de visser een antwoord vond op onze bestaande website.” 

De huidige technische mogelijkheden bieden echter ruime mogelijkheden om nog verder te gaan in de informatievoorziening. We hebben ertoe besloten om onze website in een geheel nieuw jasje te steken en te laten uitrusten met de meest moderne en interactieve functionaliteiten om ervoor te zorgen dat de visser nog makkelijk kan oriënteren, kiezen, boeken, voorbereiden en reageren op ervaringen van andere gasten. Door deze interactiviteit ontstaat een kennisbank waardoor we een nog beter zicht krijgen op de gezondheid en groeiratio van de vissen, het beheer ter plaatse en de accommodatie. Zo zijn we in staat eventuele problemen snel en accuraat aan te passen om zo een geslaagde vakantie te garanderen. We kunnen gelukkig het weer en het aasgedrag van de vis niet bepalen, maar de overige zaken dienen prima geregeld te zijn… dat is het streven van The Carp Specialist.athe-carp-specialist-2

Naast de vernieuwde website wordt ook onze maandelijkse nieuwsbrief nieuw leven ingeblazen en blijft u door middel van de ‘KarperKlets’ op de hoogte van de ontwikkelingen op onze Franse karperbestemmingen. De KarperKlets blog is ook geheel interactief, dus iedere visser krijgt de mogelijkheid bij te dragen door middel van het aanleveren van artikelen en het reageren op anderen. 
Wil je iets delen op Hyves of Facebook? Met een druk op de knop is het geregeld. Zo komt niet alleen het nieuws van de wateren aan bod, maar in principe alles wat met de karpervisserij te maken heeft. De website is dus niet alleen voor onze bestaande gasten een bezoekje waard, maar ook voor karpervissers die (nog) niet in Frankrijk vissen biedt het veel praktische informatie over de visserij!

Karpervissen in Frankrijk? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website www.thecarpspecialist.nl en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening en staan bij eventuele vragen altijd voor u klaar! 

Bas van Klaveren
Reisadviseur Nederland & België 

Jeroen Albers
Reisadviseur Duitsland

Telefonische bereikbaarheid
Vaste telefoon: (0031) (0)3 44 - 66 48 06
Mobiel: (0031) (0)6 - 55 68 89 12
Skype: basvanklaveren

Bedrijfsgegevens
'The Carp Specialist' is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Tiel onder inschrijfnummer 11 05 84 10 00 00

aDoc1BTW nummer: NL8129.40.544.B01
Rabobank Tiel rekeningnummer: 36 29 84 077
IBAN rekeningnummer: NL36 RABO 036 29 84 077
BIC nummer: RABONL2U

The Carp Specialist is aanwezig op de onderstaande beurzen, komt u ook?
20 november Najaarsmeeting Karperstudiegroep Nederland te Bunnik
27&28 november CarpEvenTT te Assen
11 december VBK-Meeting te Temse
5&6 februari Carp 2011 te Zwolle