autrechtheader 


DIRK en medewerkers….een heel groot compliment

Een goede beurs organiseren is heel erg moeilijk, je moet verschrikkelijk veel mensen tevreden stelen en dat is heel erg moeilijk. Dirk van DRENT EVENTS is daar net al vorig jaar heel erg goed in geslaagd. Voor mij persoonlijk was de overweging om het tot 17.00 uur te houden een heel goede regel. Ook alle standhouders die ik heb gesproken vonden het een perfect idee. Nu waren ze niet kapot aan het eind van een dag. Hopelijk volgen meer organisatoren dit idee.

Het was vanaf vrijdag tot en met zondag gezellig druk met een heel goede verkoop als ik weer de standhouders mag geloven.

 

We geven hieronder een “korte” foto impressie  over de beurs.

autrechtocacoversDeze nieuwkomer op de beurs kon over belangstelling niet klagen. De perfecte bescherming van uw buitenboordmotor. Nieuw in nederland......
autrechtbikker

Bikker Boats.....Volgens de bouwer is er in Nederland niemand die zo bouwt als hij. Aan ieder detail is gedacht. Custom build!!!

Binnenkort komt er een "Bikker Special"

 

 

 

 

 

 

 


autrechtoceanfr Ocean Fresh....Wie zijn vrouw heeft meegenomen is nooit te laat thuis gekomen. Er zijn weinig vrouwen in Nederland die zoveel verstand van karpervissen hebben als deze sympathieke dame

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtalbatros

 

Albatros heeft een "bekend"nieuw gezicht. Jan stond te pronken op de grote uitgebreide stand van Albatros. Vooral het nieuwe karper en roofvisassortiment trok heel veel kijkers.

 

 

 

 

 

 

 

autrechttightlines Bijna elke beurs staat hij er...Bert Goeree met zijn "tight Lines" een groot pakket aan visreizen biedt hij komend jaar weer aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtkayak.nl

Een heel goed verhaal en dito voolichting. Ik ben absoluut mijn scepsis omtrent deze ranke bootjes kwijt.

Binnenkort komt er een special over het vissen vanuit deze heel sportieve viskayaks.

 

 

 

 

 

 

 

 

autrecht-sportviskinderenVoor heel veel kinderen even lekker kicken en knutselen. De "persoonlijke "vismeester"stond voor ze klaar. Een heel groot compliment voor de vrijwilligers.  

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtsportvned 

De kinderen vonden het geweldig. Knokken met een virtuele vis. Onder bezielende leiding van deze altijd lachende "toppers"van Sportvisserij Nederland
autrechtjvdbotec

 

Voor mij persoonlijk was het bezoek aan de stand van PF absoluut een hoogtepunt. Er komt zo ongelofelijk veel nieuws dat je er bijna bang van wordt. Een futuristsche zeehengel met over 3/4 van de hengel allemaal aerodynamische gaten. Afgekeken uit de tenniswereld. Leverbaar vanaf januari

De één wordt blij van Mona...Ik wordt hier nu blij van  

 


autrechtmedpubl

Uiteraard waren ook alle Nederlandse Hengelsportbladen aanwezig. Peter Dohmen met ons aller "lijfblad" Zeehengelsport.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtjm

Bij JM sails moet je eens langs gaan als het gaat om een dieptemeter of een electro motor. Ik heb nog nooit een sportvisser gesproken die niet tevreden was over zijn service en over zijn altijd weer ludieke en scherpe aanbiedingen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtvaknorwegen

 Daar zijn ze weer....Regelrecht uit Bergen Noorwegen. Al weer een tijdje zijn Raffie en Linda werkzaam in hun reisbureau dat ze runnen vanuit het mooie Noorwegen. Goud-eerlijke mensen altijd in voor een praatje en een goed advies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtgerardk

Mister Trout himself.....Hij weet het telkens weer voor elkaar te krijgen om wat nieuws te presenteren. Nu had hij weer iets nieuws door van een stukje powerbait een bewegende vlieg te maken die hij aanbood op het oppervlak. Hij blijft met zijn enthousiasme altijd weer verbazen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtevezet Glunderend van oor tot oor!!! Het jeugdteam van Evezet kreeg toch maar even in het veld van de grote wedstrijdteams de bronzen medaille uitgereikt....Jong geleerd...Oud gedaan!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtmarcraftHet spetterde er zowat af...Het nieuwe logo van Marcraft. Ze wilden eens een totaal nieuwe look aan de nieuwe boten meegeven. Ze zijn er absoluut in geslaagd. wat een plaatje van een boot. We zien ze al heel veel varen om ons heen.

 

 

 

 

 

autrechtolba

 

 Wat was ik blij met deze man......Mijn bril kreeg door een ongelukje een tik en het glas lag eruit. Geen nood , want de standhouder van peferco.nl hielp me direct uit de brand. Een klein druppeltje was genoeg......Muurvast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtleonardsportspim

 Leonard Sports Een ijzersterke firma met een ijzersterk concept. Joy of Fishing.....Kijk en verwonder uzelf hoe makkelijk u aan uw favoriete hengelsportmateriaal kunt komen in uw eigen stad!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtminnkota

Zoveel nieuws op electronicagebied....De nieuwe IPilot komt eraan. Een revolutionair systeem dat de hele wereld van electromotoren varen op zijn kop zal zetten, ook LamiGlass komt door Baron Marine in Nederland........Ze zijn heel goed bezig in Roosendaal. 

 

 

 

 

 

 

autrechtinnovnorwayWeinig mensen hebben zoveel verstand van Noorwegen als deze mensen van Innovation Norway. Ze komen er vandaan en weten echt alles over de beste stekken. Idar Andenes....Het aanspreekpunt om uzelf goed te laten adviseren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autrechtmacfishing

Waarschijnlijk de vrolijkste standhouder van de beurs. met Jaap is het altijd lachen....Maar oh wee, hij loopt al heel lang mee en weet precies wat er in het wereldje omgaat. Een vakman op ieder hengelsportvlak. Mac Fishing......At your service!!!

 

 

 

 

 

 

 

autrechtrentenaar

Hoe ze het doen...het blijft een raadsel, Altijd is er een stand met heel veel volk. Het zijn vooral de aanbiedingen en het mega grote assortiment met kunstaas van over de hele wereld. Ron weet wat hij kan en wat hij heeft...Een stand vol met vangend kunstaas!!! 

 

 

 

 

 

 


 

autrectcarpspim.jpg Heel enthousiaste jonge mensen met een "heerlijke"tik voor karper. Zij hebben slechts één doel en dat is een vakantie organiseren voor medekarpervissers met een passie!!!

 

 

 

 

 

 

 

autrechtdirk-drent

U blijft zich maar afvragen waarom er zoveel mensen op de beurs willen staan....Dirk( rechts) heeft voor iedere standhouder een passende aanpak en dito afsluiting....

Dirk is absoluut niet moeilijk!!

 

TOT VOLGEND JAAR!!!!!!