apennheader


Hengelsportbeurs Utrecht 2009

 

 

Vrijdag 6 november gaat de hengelsportbeurs in Utrecht 2009 van start. Pure Fishing is uiteraard aanwezig en hoe! Zoals u van ons gewend bent is er ook dit jaar weer van alles te doen op de stand van Pure Fishing. Een greep uit het programma:

 

 • Gerard Kerdijk geeft op zijn eigen bekende wijze uitleg over de forelvisserij.
 • Een aantal leden van het JRC Team geven uitleg over de werking van onderlijnen en montages.
 • Jouke Timmer, onze roofvisspecialist geeft uitleg over het roofvissen en hij demonstreert zijn montages.
 • De leden van het bekende Zeehengelsport/Penn strandteam zijn aanwezig om samen met de bezoekers onderlijnen te knopen.
 • Joop ´de molen dokter´ van der Sluijs geeft de bezoeker de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen. Repareer de molen en win…….
 • Jan van den Bovenkamp en Gerard Kerdijk geven lezingen over witvissen en de forelvisserij.
 • Alle merken binnen het Pure Fishing programma zijn ruim vertegenwoordigd; Penn, Berkley, Abu Garcia, Mitchell, Spiderwire, Shakespeare, Stren en JRC.
 • Aan de jeugd is ook gedacht, laat u verrassen bij de ingang van de Hengelsportbeurs.
 • Ook dit jaar is de castingbaan weer aanwezig. De meest accurate worpen worden beloond met een mooie prijs.

 

Primeur

 

 

De meeste bezoekers komen voor iets nieuws, een primeur, naar de beurs. Ook hier heeft Pure Fishing voor gezorgd. Geen beurs zonder primeur! Hieronder volgen wat highlights uit onze vele primeurs.

 

 • Penn is terug en Penn is hot! Het succes van de Sargus molen krijgt een vervolg en wel in de vorm van de Atlantis! 
 • Een volledig metalen molen met een innovatief "onderhouds luik". Eenvoudig te openen en na onderhoud eenvoudig weer te sluiten. Geschikt om onder de zwaarste omstandigheden op zoet- en zout water in te zetten. Diecast aluminium frame, achterplaat, cover en rotor. De Atlantis is voorzien van het beroemde HT-100 slipsysteem.apennatlantis

   aatalntisopen

 • JRC heeft opnieuw een aantal innovatieve nieuwe producten. Eén van de nieuwe topproducten zijn de snideleaders, een veilig systeem met een camouflerend uiterlijk en uitstekend in te zetten bij obstakels. Laat onze consultants u informeren. Vergeet ook niet de nieuwe JRC hengels te bewonderen.
 • Zeg je Berkley, dan zeg je lijnen! De nieuwste aanwinst in het lijnenpakket is de Whiplash Blaze Orange. De kracht van Whiplash gecombineerd met een uitstekend zichtbare lijn. Kom kijken en laat u verrassen door deze fel oranje kleur.awhiplashorange
 • Soms is het nodig om je lijn te kunnen zien. Deze extreme Hi Vis Oranjelijn voorziet je in deze behoefte als dat nodig is. Deze fel oranje gekleurde lijn is heeft dezelfde eigenschappen als de oorspronkelijke Whiplash lijnen, supersterk bij een zeer dunne diameter. Verkrijgbaar op spoelen van 110 meter en 270 meter en vanaf 0,06 mm.


  Het succes van GulpAlive! zal onverminderd doorgaan in 2010! De nieuwe paddle shad geeft een unieke actie in het water door zijn bijzondere vorm. De combinatie met de GulpAlive! formule maakt dit aas onweerstaanbaar.

   

  Gulp!Alive Paddle Shad

   

   apaddleshad

   

   

  We hebben het! De ontbrekende vorm binnen het Gulp!Alive pakket was natuurlijk een shad. Dit breed inzetbare aas kan gebruikt worden voor het snoekbaars-, snoek- en zeebaarsvissen. De bijzonderheden van dit aas op een rij: - Het platte lijf zorgt voor een bredere zwemactie - Een ronde kop zodat deze op alle jigkoppen past - Een speciale inkeping om twee vibraties te creeren; lage frequentie voor het kopgedeelte en een hoge frequentie voor de staart -

  Een speciale peddelvormige staart voor meer beweging in het water en om de actie te houden bij hogere snelheden - Een verdikking om een dreg te bevestigen zonder de shad te beschadigen - Degelijk materiaal dat als een spons fungeert om flavour op te nemen en af te geven.

 • De nieuwe Snide leaders hebben een trekkracht van 30 lb en liggen dankzij de zware polymeer coating ook daadwerkelijk plat op de bodem. Door gebruik te maken van deze moderne slijtvaste leaders is het gebruik van anti tangle tube niet meer nodig.asnide De leaders zijn dik genoeg om de karper tijdens de dril te beschermen tegen de hoofdlijn. Uiteraard zijn er ook Snide leaders verkrijgbaar waar de unieke en visveilige Heli-Gripter bead al op is bevestigd. Snide leaders vallen onder water niet op door de camouflerende kleuren en liggen plat tegen de bodem waardoor ze perfect zijn voor drukbeviste wateren.

   

  Verkrijgbaar in 4 kleuren, Clear, Bruin, Zand, Groen en in 2 verschillende lengtes, 90 en 180cm. Daarnaast zijn er nog speciale helicopter leaders verkrijgbaar.

   

 • Zijn we er nu? Nee, zeker niet. Mitchell, bekend om zijn molens heeft een volledig vernieuwd molenpakket. Van ultralichte magnesium molens tot en met robuuste zeemolens.

  Deze fantastische molens zijn een resultaat van een samenwerking met ons Japans ingenieursteam. Ze zien er schitterend uit en zijn gemaakt volgens de hoogste specificaties en kwaliteit mogelijk.Deze molens hebben een magnesium constructie die licht van gewicht en zeer sterk is.Ze zijn ook nog volledig zoutwater bestendig en zijn getest in de meest harde condities mogelijk.amitchell

 


Het is teveel om op te noemen. Wilt u verzekerd zijn dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de hengelsport, dan mag u een bezoek aan onze stand niet missen.

 

Meer productinformatie vindt u in de bijlagen.

 

Voor meer informatie:

 

Bezoek de Pure Fishing stand , standnummer 104 en 22