veemarktheader.jpg


Eén van de grootste Hengelsportbeurzen van Europa;

 

De Hengelsport en Visbotenbeurs Utrecht  2009!!

 

Velen kijken er naar uit: van 6 t/m 8 november 2009 staan de Utrechtse Veemarkthallen weer bol van de hengelsport tijdens de jaarlijkse Hengelsport en Visbotenbeurs.
In 2008 kwamen meer dan 13.500 bezoekers op dit driedaagse evenement af. De mix tussen nieuwe producten, horeca, voorlichting, theorie en praktijk, acties, verkoop en de steevast
sfeervolle entourage van de Veemarkthallen, vormen het succes van de beurs.   

 

 lodex.jpg

Populairder dan ooit
Dit jaar zal het niet anders zijn. Sportvissen is populairder dan ooit en zelfs een crisis lijkt geen vat te hebben op sportvissers. Integendeel, er wordt zelfs meer gevist door het legioen van bijna 2 miljoen sportvissers!
De achtste editie van de beurs gaat zijn reputatie dan ook opnieuw waarmaken. De variatie aan producten is ongekend. De bezoeker vindt er alle denkbare hengels en  molens, visboten, buitenboordmotoren, visreizen, elektronica en krijgt een randprogramma   voorgeschoteld met lezingen, voorlichting en demonstraties. Genoeg vermaak voor een leuk uitstapje met het hele gezin.

De perfecte organisatie zal weer in handen liggen van het bekende en eveneens professionele team van Dirk Drent!!beursddteam.jpg