poster_mega_roofvisw2242f3


Allround & Mega Roofviswedstrijd

 

De Fair for Lure & Fly stond in Maurik vanouds ook bekend vanwege de ludieke wedstrijden waaraan de bezoekers gratis konden deelnemen en waarmee ze aardige prijzen in de wacht konden slepen. En voor de talrijke bezoekers stonden deze wedstrijdjes garant voor puur (leed)vermaak!

 

In Stellendam zal dat in het weekend van 26 en 27 september a.s. niet anders zijn en zullen de bezoekers o.a. gratis kunnen deelnemen aan de:

 

 

·        de Shakespeare Vliegenmep Wedstrijd

 

·        het Pike Master Lures Afstandwerpen

 

·        de Spro Botenram Competitie

 

 

Nu al staat vast dat deze wedstrijden weer voor de nodige leut zullen gaan zorgen.

 

Maar dat is niet alles!

 

 

Geheel nieuw en onder de vlag van Ben’s Fishing Tackle en Viskayaks.nl zal er op het Haringvliet ook een unieke en groots opgezette roofviswedstrijd plaatsvinden. Aan deze Allround & Mega Roofviswedstrijd kunnen nu eens niet alleen bootvissers meedoen, maar ook kayakvissers, belly boatvissers én kantvissers. De puntentelling geschiedt op basis van handicaps. Een snoekbaars die door een bootvisser wordt gevangen levert dan een gegeven aantal punten minder op dan een vis die wordt gevangen door een kantvisser. Iedereen kan dus winnen! Jeugdige sportvissers kunnen ook in een boot deelnemen onder begeleiding van St. Croix Pro Staff leden, die ook voor het materiaal zorgen. Daarnaast kan er via www.viskayaks.nl ook gratis een kayak worden geleend om deel te nemen.

 

Voor de inschrijving kunt u terecht bij de officiële St. Croix dealers overal in het land of per e-mail via info@bensfishingtackle.com

 

 

Kijk voor het laatste nieuws over de Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal op de speciale beurspagina’s op de site www.hengelsporthuis.com