COMPLEET VISMAF OP DE GROOTSTE HENGELSPORTBEURS VAN EUROPA

 

Visma biedt bezoekers beleving op de beursvloer

 

 

Van 26 tot en met 29 maart vindt voor de 41ste keer de grootste hengelsportbeurs van Europa plaats in Ahoy Rotterdam. Visma staat ook in 2009 garant voor een compleet overzicht van het aanbod op hengelsportgebied en een aantrekkelijk programma voor het publiek. Bovendien is in 2009 aansluiting gezocht bij de belevingswereld van het publiek. Want zowel de fanatieke hengelsporters als recreatieve vissers die incidenteel een hengel uitgooien blijken compleet Vismaf te zijn. Jong of oud, man of vrouw; passie voor vissen blijkt bij veel mensen aanwezig.

 

 

Dit bleek onder andere uit de reacties die naar aanleiding van de actie ‘Wat is jouw Visma gevoel’ zijn binnengekomen. De afgelopen maanden is de doelgroep van Visma opgeroepen om middels een ludieke foto of filmpje zijn of haar Visma gevoel over te brengen. In totaal hebben 108 personen gehoor gegeven aan de oproep en de organisatie op de meest uiteenlopende manier geprobeerd te overtuigen van het feit dat zij de actie als best hadden geïnterpreteerd. Uiteindelijk is Eric Vermeer dankzij zijn ludieke inzending de trotse winnaar van de actie geworden en sleepte met zijn foto een cheque t.w.v. € 150,00 ter besteding op Visma in de wacht. visma2912008-eric-vermeer

 

 

Beleving op de beursvloer

 

Bezoekers van Visma kunnen tijdens de aankomende beurs weer een aantal vertrouwde items op de beursvloer terugvinden. Visma 2009 telt momenteel 53 exposanten in de categorieën groothandel, detaillist, toerisme en boten. Naast een interessant exposantenaanbod krijgen bezoekers in het VismaTheater kennis uit de praktijk overgedragen door de beste topvissers. Ook de Ierse Pub, de castingbaan en de waterbakken zijn weer aanwezig.

 

 

Een nieuwe aanwinst voor Visma is de ‘Vaste stokken parade’. In de hengelsport worden de meest uiteenlopende hengels gebruikt, waarbij sommige exemplaren wel 15 meter lang kunnen zijn. Alvorens over te gaan tot aankoop is het belangrijk om te ervaren hoe zo’n hengel functioneert en presteert. Op het speciaal ingerichte veld kan het publiek iedere gewenste hengel naar hartelust uitproberen.

 

 

Maar er is meer te beleven. In samenwerking met Publishing House wordt er een LandRover experience gerealiseerd. Beleef het outdoor gevoel binnen op de beursvloer van Visma. bezoekers kunnen zich in een LandRover uitleven op een speciaal demonstratieparcours die de bestuurder van deze stoere auto dwingt spectaculaire manoeuvres uit te voeren.

 

 

Kaartverkoop

 

Kaarten voor Visma zijn te verkrijgen via www.visma.nl. Via online verkoop krijgt men € 1,00 korting op de toegangskaart en € 2,50 op een parkeerkaart. Voor kinderen tot en met 13 jaar is de toegang voor Visma gratis. Bovendien ontvangen iedere dag de eerste 250 bezoekers jonger dan 13 jaar een gratis hengel.

 

Naast de reguliere toegangskaarten kunnen bezoekers ook kiezen voor de Visma+ kaart. Dit betekent dat zij voor 14 euro niet alleen een toegangsbewijs voor de grootste hengelsportbeurs van Europa krijgen, maar ook een halfjaarabonnement op het sportvissersmagazine Beet. VIP Media maakt deze speciale actie mogelijk voor bezoekers van Visma 2009. vismawinnaar-visma-actie

 

Visma Congres

 

De professionele visbranche staat ook niet stil. Op 26 maart wordt tijdens Visma 2009 in samenwerking met VIP Media (Beet, Beet Business en Karper) en Sportvisserij Nederland een zakelijk platform gecreëerd waar alle spelers in de markt elkaar kunnen ontmoeten. Aan de hand van presentaties, (inter)nationale praktijkcases en paneldiscussies worden de congresdeelnemers geïnformeerd over alle belangrijke ontwikkelingen. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

 

•          Actuele feiten & cijfers over de sportvisserij in NL (Sportvisserij NL)

 

•          Alternatieven voor lood in de hengelsport (Min. RWS – Q-Baits – Flowmotion)

 

•          Business case United Kingdom (N. May, Dinsmores UK )

 

•          Aalscholvers problematiek: beleid, aanpak en oplossingen (o.a. Dr. F. Kohl EAA Austria)

 

•          Business case USA (J. Murphy, Hardy USA)

 

•          Gevolgen financiële crisis voor hengelsportbranche (o.a. Shimano, Beet)

 

Voor meer informatie over de inhoud van het congres, aanmelding en/of over de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Maarten de Leng (m.deleng@ahoy.nl) of Robert Klaver (r.klaver@ahoy.nl).

 

 

geurkarper.jpgVisma 2009

 

Visma de grootste hengelsportbeurs van Europa is al ruim veertig jaar toonaangevend voor iedereen die iets met hengelsport te maken heeft. Voor velen vormt Visma de start van het visseizoen. Visma is geopend op donderdag 26 en vrijdag 27 maart van 10.00 – 22.00 uur en zaterdag 28 en zondag 29 maart van 10.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie: www.visma.nl