vismaheader.jpg

 

 

 

 

 

 

 


                                                                                                      vismarent2                                                            

Volgens Ron de Graaf van Rentenaar was het dit jaar een nog groter succes dan vorig jaar. Ze stonden vlak bij de ingang en hadden dus wat betreft inloop en uitloop niet te klagen.
vismarent1.jpg

Voor zelfs de kleinsten onder ons, die bij binnenkomst zelfs een hengel kregen, was er goed advies van René Dijkers van Rentenaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 


vismarudyhugo

 

Good Old "der Rudy"van Duynhoven  gaf of zijn eigen "wijze" wijze les in knopen en binden. Geduld voor twintig en een expert op zijn gebied.
   vismausbaitman.jpg                                                                                                   

 

Tevens op de stand van Rentenaar was de RUBBER GIGANT BAIT AND TACKLE SHOP. ( www.usbaitandtackleshop.com Vrijwel alle grote merken Amerikaans rubber en ander perfect speelgoed voor de Roofvisser hing bij deze firma aan de wand. Er was zoveel dat ik deze zeer vriendelijke mensen uit Brabant beloofd heb om eens wat verder te komen kijken dan mijn VISMA neus lang was. Er volgt dus een artikel over deze "rubberfetisjist'      
vismakraampure

Wat een enorme  hoeveelheid merken lagen en hingen er aan de wand bij PURE FISHING. Ik moest er wel even aan wennen maar dat komt waarschijnlijk omdat Shakespeare JRC nu overgenomen is door PURE FISHING en er nu dus een mega groot bedrijf is ontstaan

 

 

 

 

 

 

 

vismapurelogo

PURE FISHING is als het ware de holding en daar horen giga grote merken aan als PENN, Mitchell, Berkley, ABU, SALT, Shakespeare, JRC, Strenn, Coleman, Spiderwire om er maar een paar te noemen
  vismajaapmuda

 Jaap Muda van MAC Fishing heb ik tot op heden alleen nog maar zien lachen. Altijd vriendelijk en zover ik kan kijken loopt hij al mee in de hengelsport....Hij had zelfs zijn grote vriend Rod Stuart uitgenodigd...hij heeft vrienden op ieder niveau!!   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

vismamacfishing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wim van Vliet van Mac Fishing met blijde klanten, vooral zijn speciale vliegvisbrillen hadden veel bekijks....perfectie voor echt weinig geld.Heel binnenkort komt er een exclusief artikel over deze superglaasjes...ook voor brildragers zoals ik!!!! vismajapanner

 

 

Hiroshi Takahashi, een Japanse sportvisser in dienst van ILLEX ( de kunstaas en hengelfabrikant ) eindelijk weer eens iemand met een andere kijk op de hengelsport. ik heb een half uur met deze man gesproken en ik heb toch weer iets nieuws gehoord. Zeker dingen om over na te denken. Vooral met de zetting van de geleideogen was hij  absoluut vernieuwend voor me. Een heel aardige kerel met een apart hengelgevoel.
vismawielcoman

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer de VISMA ook gehouden wordt, het is altijd gezellig op de Wielco stand. Nu was het buiten gezellig ook oogverblindend vernieuwend. Alle voor mij zo vertrouwde verpakkingen waren veranderd verbeterd en vernieuwd. Veel professioneler en vooral nog meer herkenbaar. Ook komt er binnenkort een exclusief artikel over deze voergigant.  

vismawielcovoerlabel 

Wielco is een samenwerkingsverband aangegaan met de heren Leo Koot en bert Aufderhaar die echt wel iets weten van het witvissen en het wedstrijdwereldje Wanneer u dit voer in handen heeft dan heeft u "top of de Bill"
vismasilkeborg

 

Denemarken was ook goed vertegenwoordigd en voor mij heel interessant....de Faroe islands. Een ongerept stukje natuur met mega mogelijkheden om te sportvissen. Uiteraard even inlichtingen gehaald!!Om de Nederlanders van diens te kunnen zijn stond "Don" leo er.
vismasnbdrietal      

Zoals altijd waren ook de heren van de snoek studiegroep aanwezig. Heel erg aardige en sympathieke lui die er alles aan gelegen is om de snoek te promoten. Mijn zoon heeft vooral het "onderlijntje leren knopen" van de heer rechts op de foto geweldig gevonden. Het eerste wat hij zei tegen "mama" dat een meneer met een paardenstaart een superaardige kerel was die hem heel goed geholpen had. Geweldig bedankt voor jullie leuke inbreng voor veel kinderen.
 vismakeeshugo

 

 

 

 

 

 

 

 

Kees Verkerk stond er weer met zijn tamme eland, hij heeft zoals u weet in Kristiansand een vakantiehuisjescomplex en ook een camping. Niet alleen schaatsen kan hij goed maar ook nog eens een innemend mens met een leuk verhaal.
vismabootmarion

 

 

 

Wilt u weer eens de zee op? De broers Bakker varend vanuit Den helder en IJmuiden staan garant voor een topdagje uit. Schipper Paul liep op de Visma rond om bonnen uit te delen met daarop 5 euro korting op de eerstvolgende trip...Dat wordt weer feest. Zuster Anna en haar vriend stonden achter de stal en wie met deze dame ruzie krijgt kom ik persoonlijk opzoeken. Een schat achter de schermen en een toppertje om tegen te komen.
vismasprobas     

Wat moet ik er nog van zeggen, altijd straalt de stand van SPRO. Het is overzichtelijk, lekker groot, licht en alles wat ook maar even in het spotlicht moet staat er ook. Niet voor niets en ook terecht won SPRO ook de prijs voor de mooiste stand. Altijd aanwezig is de zowat al halve Fries Henk Simonsz, de altijd sympathieke roofvisser uit de Spro Stal. Hij zou niet meer terug willen, Friesland is voor hem echt "Boppe" De stem voor de Pers "Bas"was zo trots op de stand dat het leek of hij straalde van Oor tot Oor! Prachtige nieuwe spinhengels, vaste hengels en heel veel mooi kunstaas. Wat wordt het weer mooi langs de waterkant met SPRO

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                                                                                                                                                                               vismasprohengels.jpg 
Ook weer even leuk met de hr. de Leeuw gesproken die ook erg tevreden was met de stand. Hij vond alleen dat ik te weinig sprak over Spro in de bladen en op het internet......Hij heeft altijd gevoel voor humor en als inwoner van het "wilde Westen"kan ik dat ook wel waarderen. De vernieuwde kleuren verwerkt in de blauwe regen en warmtepakken spatte van de stand af....Heel erg chique"   vismamarcraft

 

Wat zijn ze goed bezig in Friesland, de aluminium boten schitterden op het vloerbedekking. Helaas was de gestolen boot van hun fabrieksterrein niet teruggevonden. Heel veel mensen vonden hun weg langs deze prachtige boten. Nieuwe typen met vooral meer breedte voor extra stabiliteit  Hollandse kwaliteit voor een betaalbare prijs 

 

 

vismaflipper 

 

Wat voor mij absoluut vernieuwens was voor de vliegvisser waren wel deze supereenvoudige en topkwaliteit zwemvliezen. hier heeft een vliegvisser ook wat aan als hij snel van het ene water naar het andere wil gaan zonder de vliezen uit te hoeven trekken. Deze vliezen komen uit de duikwereld maar dat maakt uiteraard niets uit. Je moet het goede overnemen en jezelf verbeteren nietwaar? IOok hier komen we in een specifiek artikel op terug.  

 

 


  vismabaronmarine

 

Ik moest heel even kijke of ik bij de goede stand was aangekomen. Ik zocht de stand van BARON MARINE maar die hadden toch sjieke blauwe / grijze overhemden? Nu waren alle teamleden in een sportief en heel herkenbaar tenue gestoken en dat spatte met de geel zwarte kleuren van Humminbird echt van de stand af. Het was echt kokend druk en het was dan ook niet verwonderlijk dar Ron van BARON Marine me vertelde dat ze naar een nieuw pand waren gegaan maar dat de verhuizing wat vertraging heeft opgelopen omdat ze zoveel orders moeten verwerken....Waar ben je meer blij om....Waarschijnlijk een luxeprobleem, maar dat komt wel door het perfecte jaar dat ze met behulp van het hele team hebben neergezet.         

vismabaronstand2

 

 

We kunnen als we terugkijken alleen maar zeggen dat we een superbeurs hebben gezien met weer meer bekijks dan afgelopen jaar.

 

Fantastisch