handyheader.jpgZo lang als ik vis ken ik bert al en weet ik hem ook te vinden. Iedere type molen of merk hengel kent hij, heeft deze gehad, of kan er in ieder geval over meepraten. Of je er nu komt voor een Sage vliegenhengeltje van 300 Euro of je komt er voor 50 cent maden...Bert blijft voor iedereen hetzelfde en dat is zijn kracht tot op de dag van vandaag. Als Bert het er niet mee eens is zegt hij het wel maar op zo een manier dat je eigenljk nooit kwaad op hem kan worden. Ook een feit is dat ik nog nooit iemand kwaad over Bert heb horen spreken of het was misschien uit "kiftoogpunt" 11.jpg

Hij heeft altijd oog gehad voor noviteiten. Helemaal wanneer u gek bent van vliegvissen is hij de winkel waar u wezen moet. Bert is vernieuwend, wil graag zelf aparte advertentie teksten maken en is niet vies van een evenementje. Dat u door Bert als geen ander geadviseerd wordt op het gebied van het 'vliegeren' bewees hij wel vorig jaar door Nederlands kampioen vliegvissen te worden. Vliegvissen is zijn passie. Uit heel Nederland komen dan ook de klanten om heel specialistische dingen en het moet raar lopen als Bert het niet heeft. Als u er pas bent geweest hebt u kunnen zien dat Bert weer zijn vertrouwde "Jaimy Oliver" look terug heeft. Zijn haar was volgens enkele anonieme vrouwelijke vliegvissers veel te lang en paste niet bij zijn goddelijke figuur. Alle gekheid op een stokje.....Bert gefeliciteerd met dit heuglijke feit en laten we hopen dat je nog lang samen met Michiel mag blijven door "winkelieren"

Houdt u allen vooral de maanden januari en februari in de gaten omdat er dan grote uitverkoopacties aankomen. Wees slim en ga alvast kijken.