sprostand1
Zoals altijd is de SPRO stand chique ingericht met heel veel mogelijkheid om te zien en te bewonderen. Ook waren veel teamleden van de diverse onderdelen aanwezig die heel informatie gaven aan de bezoekers. De kracht van henk Simonsz zal altijd blijven dat hij altijd één van ons is gebleven en zich ook niet één milimeter meer voelt dan de rest. Voor iedereen die hem wat vraagt neemt hij evenveel de tijd. Of het nu een jongetje van tien is of een expert...Iedereen krijgt zijn of haar antwoord.  Hoorde ik al een klein "Fries" accent bij Henk? Hij is naar het mooie Friesland afgereisd en heeft daar tot op heden geen enkele spijt van.

jan-van-b
Ik heb nog nooit meegemaakt dan Jan van de Bovenkamop van Pure fishing niet bezig was....Deze man maakt meer dan 80 uur per week en hij blijft er nuchter onder. Voordat de tent open was was hij al "blauw". Niet van de drank maar van de vele promofilmpjes die hij moest installeren op zijn stand. 
jan-vdbovenk
Wat deed onze slimme vogel Jan.....Hij liep naar de omroeper en liet daar omroepen dat er een lezing was over dropshotvissen... Het effect was duidelijk. De hele zaal was afgeladen vol en Jan kon met zijn eigen stijl, opportunisme en enthousiasme de menigte ademloos krijgen. Heel leuk maakte hij zijn "GULP"verhaal aanschouwelijk. Uiteraard bedoel ik letterlijk en
 niet figuurlijk. 

grauvell


Ik schrok eigenlijk van het programma van GRAUVELL in positieve zin van het woord. Heel veel revolutionair mooie hengels.Uiteraard keek ik met het oog op de zeevisserij en zag dat hij voor de bootvisserij schitterende pickers had. Frank Jan Janbroers wist dan ook menig zeevisser te verbazen met zijn schitterende strandhengels en boothengelcollectie.  okumaRob Verschuren  van Svendsen Sport had echt iets revolutionairs. Het was de splinternieuwe Rodpot. In talloze standen te verbouwen met superlicht materiaal en met een intelligent en gepattenteerd systeem ( Ringlock system) in en uit elkaar te halen. In een wip heb je een horizontale of een vertikale opstelling. Ook de molenrange vond ik schitterend met hun ovale tandwielen.
Vrijwel geen speling en vooral de zeebaarsvissers en karpervissers zijn ongelofelijk te spreken over hun allerlaatste EOS model


keesk
Het was zo rustig in een bepaalde hoek van de Albatros stand. Kees Kist had de Soul Alcatraz karpertent gevonden en dat deze zeer comfortabel l igt blijkt wel uit de beelden. Hij lag de hele dag heerlijk op een stretcher na te genieten van zijn laatste zak K -baits. Kees brengt samen met Albatros het lokvoer op de markt. De stand van Albatros was opgeleukt met een heuse "ballentent" waar je lekker kon schieten op voetbalringen met bijbehorende punten. 

lodex
Als laatste kwam ik op mijn rondje door de Brabanthal langs de stand van Lodex. U weet wel het bedrijf met het o.a het gerenomeerde merk DRENNAN
 Gezellig en gemoedelijk dat was in één woord het gesprek. We bleken weer in een heel klein wereldje te wonen en in een paar minuten waren we het wereldje rond en kwamen we uit op natuurlijk het sportvissen. Johan Korten liet me het allernieuwste karpernet zien en daar kon zo even een koffer in van ruim twintig kilo. Met recht een powernet.  

lodexh
Heel erg mooi en ook spilinternieuw was de reisset van BALZER. Ik ga veel op reis en dit was nu echt een keer een pareltje van een hengel met een ultra strakke actie voor alle soorten van bootvisserij. Van het lichte zoutwatervissen tot het kunstaas trollen en jerkbaitgooien. Kortom een multifunctionele hengel die absoluut het predikaat excellent verdient.
Hengelsport Totaal een succes.... Ik dacht het wel.