BARON MARINE STEELT SHOW OP METS 2006 TE AMSTERDAM

De meeste mensen onder ons zijn wel eens een keertje in de RAI geweest. Die hallen zijn echt mega groot. Als u zich dan voorstelt dat er dan niet 1 maar 7 hallen vol met alleen maar watersportartikelen zijn, kunt u zich voorstellen wat groot is. Van RVS materiaal tot scheepsmotoren , bootlak, bootstoelen, kleding, verf, navigatieapparatuur, software, schoonmaakmiddelen, u kunt het zich niet voorstellen of het staat er. Het is zo bizar veel en zo onnoemelijk groot dat je er gewoon duizelig van wordt. Ik heb gewoon kijkend bij iedere stal over 1 hal precies 4 uur gedaan. Je kunt je dan voorstellen dat het driedaagse gebeuren gewoonweg haasten is om alles te kunnen zien en bekijken. Je wordt ook gewoon stil bij het zien bij zoveel moois. Natuurlijk is veel van de handel toegespitst op de duurdere zeiljachten en jachten, maar als je dan eindelijk stilstaat bij de stand van Johnson Outdoors begon ik ook even te kwijlen. Al het mieuws van Cannon downriggers, Humminbird en Minn Kota was hier vertegenwoordigd.

TROTSE BART

Torenhoog komt hij boven alle mederwerkers van de stand uit. De zeer sympathieke Bart Jenje van Baron marine staat bij de stand en heeft het razend druk met het vertellen over de nieuwste snufjes voor komend seizoen. Als hij mij in het oog krijgt stralen zijn ogen en ik moet het allernieuwste zien op dit moment.


Is je boot vanwege de personen verkeerd beladen dan kun je nu electrisch

trimpanelen bedienen waardoor de boot zichzelf corrigeert en dus veel beter hanteerbaar wordt. Ze bedenken ook van alles. Bart is uiterst tevreden over het afgelopen seizoen. De mensen beginnen de voordelen van het vissen met de electromotoren in te zien.

Het is niet aleen vreselijk makkelijk en je vangt er veel meer vis door, maar het bespaart je ook nog eens brandstof. De nieuwtjes vliegen me om de oren en je kunt zien dat zowel Bart als zijn partner Ron vierkant achter het product staan.

HUMMINBIRD 900 SERIE

Ik kan alleen maar zeggen dat ik in mijn hele leven niet zo een mooi toestel gezien heb. gezien. De 900 serie kan werkelijk alles wat je maar wenst van een dieptemeter met GPS. Het beeld is zo schitterend zuiver dat het net is alsof je naar een portable televisie aan het kijken bent.

Buiten de gewone functies kent het ook een sublieme 3D projectie van de bodem. Nu wordt alles onder de boot niet alleen in lijnen zichtbaar maar ook nog eens in werkelijkheid als 3D beelden. Bart laat me de beelden zien van een oud stuk brug wat op de bodem ligt. Zelfs het kleinste kind kan dit beeld herkennen. Je zou er bijna bij gaan zingen.." Zo een goeie hebben wij nog nooit gehad" Tevens is er nu een klein kastje wat je tussen de 900serie en een tweede dieptemeter monteert zodat de tweede hengelaar exact hetzelfde ziet als op de Humminbird 900 serie. Het is compatible met de modernste Navionic gold cards. Het is even sparen maar dan heeft u ook wat.


Tijdens het bezoek aan de stand is Ron steeds bezig. Is hij zich niet in alle talen van de wereld aan het redden, dan is hij wel met de mooiste vrouw uit Brabant ( laten we haar maar om discrete redenen juffrouw A noemen) aan het overleggen hoe hij volgend jaar alles wil regelen. Humminbird en Minn Kota zijn HOTTER dan HOT. Baron Marine kan dan ook trots zijn op het alleen dealerschap voor beide merken voor Nederland en Belgie.
Overweegt u om een electromotor of een humminbird dieptemeter aan te schaffen kijk dan eens op de website http://www.baronmarine.nl en overtuig uzelf.

 Ik spreek uit ervaring.... Sinds ik met een Minn Kota electro motor vaar heb ik ruim veertig procent meer gevangen dan voorheen. Ik houd elke dag die ik vis bij in mijn computer dus liegen is niet mogelijk.

DE COMBINATIE MINN KOTA HUMMINBIRD IS EIGENLIJK EEN GARANTIE VOOR MEER EN PLEZIERIGER VIS(SEN)