oDSC03289aBijna iedere visbeurs van een beetje naam is onze "eigen "Nederlandse "meester zelf aanwezig. Ik blijf het zeggen dat het voor mij persoonlijk altijd een genot is om deze uiterst sympathiekie karpervisser/ schilder aan het werk te zien.

oDSC03546a Hij is van huis uit ook altijd een verwoed karpervisser geweest. Niet alleen weet hij iedere keer de karpers feilloos te treffen maar ook weet hij het dierenleven om en nabij de sloot schildert hij met perfectie. Ik mag mijzelf op dit moment ook gelukkig prijzen met een echt "Remko"aan de meuur en wel wel één van de mooiste |nederlandse vogeltjes en tevens supervisser....De Ijsvogel.
oDSC03235a
 Eerlijk waar toen ik deze vorig jaar al op Facebook zetten waren er heel veel die dachten dat ik dit mooie vogeltje had gefotografeerd tijdens een visreis. Remko heeft als favoriete vogel de ijsvogel en dat kun je zien. De kleuren spatten van het doek en ik ben er onwijs blij mee.
oDSC03446a
Maak alstublieft even een momentje vrij en ga kijken bewonderen bij Remko...meestal kun je hem 'Live"zien omdat hij altijd schildert op de beurzen.