Maak kennis met en kans op SPRO Insync!

Insync-hengels zijn revolutionair in blankdesign en uitgerust met de nieuwste Micro-Wave geleideogen van American Tackle. Maak kennis met een bijzondere hengelserie die in alle opzichten anders is dan andere en maak kans op een gratis Insync-hengel.

De Insync-blank
De hi-modulus carbonblanks zijn dun, licht en oersterk door de combinatie van high-density carbon, T-glas en speciale fibers waardoor er een hogere compressieweerstand ontstaat. Deze weerstand gecombineerd met carbon-tape wikkelingen, versterken tegen breuk en scheuren bij extreme belasting.
0SPRO-hengelsportbeurs-13 002                      
Technisch en cosmetisch vernieuwend.
Dankzij de unieke combinatie van verschillende fibermaterialen is een hengelserie ontstaan waarbij de torsie en de hefkracht optimaal zijn, terwijl de uitputting en vermoeidheid van de visser tot een minimum worden gereduceerd. Insync-hengels zijn sterk, dun en zeer gevoelig.

De Insync-geleideogen

Maar er is meer: de Micro Wave geleideogen van American Tackle Company. Deze geleideogen bieden het perfecte lijncontrolesysteem voor spin- en baitcasthengels. Belangrijkste kenmerk van deze ogen is dat ze het opspoelgeheugen van mono­fiele lijnen direct aanpakken, maar zeker ook uitermate geschikt zijn voor gevlochten lijn. Je moet het simpelweg zien én voelen...
00spro2

De Micro Wave-ogen. Je ziet op de afbeelding linksonder dat zelfs (wind)knopen makkelijk door de ogen vliegen.

Het unieke geleideogenconcept van American Tackle Company biedt duidelijk merkbare voordelen ten opzichte van standaard ogen en combineert wetenschap, praktische toepassing en het nieuwste op hengelbouwtechniek.
00spro3
Het verschil is duidelijk zichtbaar.

Directe voordelen van Micro-Wave geleideogen op de Spro Insync-hengels:

-        Verder werpen - dit wordt bereikt door het absorberen en in voorwaartse richting sturen van energie met behoud van lijnsnelheid.

-        Makkelijker werpen - er is minder kracht nodig om te werpen dankzij de verhoogde snelheid waarmee de lijn door de ogen schiet; de blank laadt en herstelt natuurlijker zonder remming door toegenomen lijnvibratie.

-        Nauwkeuriger werpen - door minder kracht te gebruiken tijdens het werpen is het makkelijker om precies en doelgericht te werpen.

-        Breder scala aan kunstaas per hengel - door het gecontroleerd gebruiken van energie kan zowel lichter als zwaarder kunstaas gebruikt worden.

-        Windknopen behoren tot het verleden - doordat de lijn tijdens het werpen het startoog niet kan inhalen kan deze er dus ook niet meer omheen slaan.

-        En alsof dat nog niet genoeg is staan er op de blank tussen het start- en topoog een hele serie AT Snagless-geleideogen.

 

Voor meer informatie over deze hengels kijk hier. (link naar http://www.spro.eu/NL_NL/category/hengels/roofvis/insync/insync-general.html)

Like, Share & Win!

Kans maken op een Spro Insync-hengel is heel eenvoudig: Like de SPRO Sports Professionals-pagina! Had je dat al gedaan? Deel hem dan!

https://www.facebook.com/pages/SPRO-Sports-Professionals/230263247132591?fref=ts 

00spro4


Misschien sta jij dan binnenkort wel te vissen met de SPRO INSYNC M/L Hardbait Grubs & Shads 802 14-48 gram

(meer info (http://www.spro.eu/NL_NL/category/hengels/roofvis/insync/insync-mediumlarge-harbait-grubs-shads-802-14-48g.html)).

Dinsdag 19 november ’13 maken we de gelukkige winnaar van deze INSYNC-hengel bekend!

 

Team Spro