Molens
Voor 2014 zijn er weer een knap aantal molens toegevoegd aan het assortiment. Stuk voor stuk zijn het doordachte poducten die met visie en toewijding ontwikkeld zijn voor de zoet- en/of zoutwatervisserij. Hieronder een kleine greep uit de groep van nieuwelingen.
0SPRO-hengelsportbeurs-13 001Wil je meer Spro-molens zien of wil je meer informatie over deze molens? Kijk dan hier (link naar http://www.spro.eu/NL_NL/category/molens/) maar eens. Hier vind je alle molens, baitcasters en reels die Spro momenteel in haar programma heeft.

Hengels
Met trots presenteert Spro voor 2014 de nieuwe Insync-hengels. Niet alleen revolutionair in blank-design, maar ook uniek vanwege de nieuwste Micro-Wave geleideogen van American Tackle. Deze geleideogen zorgen voor een perfecte lijncontrole voor spin- en baitcasthengels. Je moet het zien en voelen om het te geloven!
0SPRO-hengelsportbeurs-13 002

Directe voordelen van Micro-Wave geleideogen op de Spro Insync-hengels:

  • Verder werpen - dit wordt bereikt door het absorberen en in voorwaartse richting sturen van energie met behoud van lijnsnelheid.
  • Makkelijker werpen - er is minder kracht nodig om te werpen dankzij de verhoogde snelheid waarmee de lijn door de ogen schiet; de blank laadt en herstelt natuurlijker zonder remming door toegenomen lijnvibratie.
  • Nauwkeuriger werpen - door minder kracht te gebruiken tijdens het werpen is het makkelijker om precies en doelgericht te werpen.
  • Breder scala aan kunstaas per hengel - door het gecontroleerd gebruiken van energie kan zowel lichter als zwaarder kunstaas gebruikt worden.
  • Windknopen behoren tot het verleden - doordat de lijn tijdens het werpen het startoog niet kan inhalen kan deze er dus ook niet meer omheen slaan.

En alsof dat nog niet genoeg is, staan er op de blank tussen het start- en topoog een hele serie AT Snagless-geleideogen.

0SPRO-hengelsportbeurs-13 003Je moet het zien en voelen! Kijk hier (link naar http://www.spro.eu/NL_NL/category/hengels/roofvis/insync/insync-general.html) voor meer informatie over deze hengels.

Gamakatsu Hengels
Gamakatsu komt voor dit seizoen met een gloednieuwe serie hengels met de naam DESTRADA, waardig aan de merknaam Gamakatsu. Deze schitterende serie combineert TORAY carbon voor een ultradunne, gevoelige en lichtgewicht blank met een Micro-Pitch Tapering voor extra kracht en snelheid.

0SPRO-hengelsportbeurs-13 010Wil je al meer weten over deze luxe serie, klik dan hier (link naar http://www.spro.eu/NL_NL/category/hengels/roofvis/gamakatsu-destrada/).

Kunstaas
De inmiddels bekende en door veel roofvissers gewaardeerde Komodo Shad-familie heeft er een nieuwe telg bij: de Komodo Claw. Deze in de Verenigde Staten vervaardigde shads staan op een hoog niveau qua afwerking, materiaal en compositie. De Komodo Claw bestaat uit een compact lichaam, kleine voorpootjes met een subtiele actie en twee grote achterpoten die een fenomenale zwemactie tonen.

0SPRO-hengelsportbeurs-13 004Kom die fenomenale zwemactie van de Komodo Claw bekijken op de beurs in Utrecht!

Henk Simonsz en Yvo Bindels zijn op alle beursdagen aanwezig zijn om al uw roofvisvragen te beantwoorden en de allernieuwste ontwikkelingen op roofvisgebied te laten zien!

0SPRO-hengelsportbeurs-13 005Henk Simonsz en Yvo Bindels zijn alle dagen aanwezig en zullen onder andere de Komodo Claw demonstreren.

Strategy Baits
Na de succesvolle introductie van de Aminol-range heeft StrategyBaits haar testvissers als doel gesteld een nieuwe en unieke boilie te ontwikkelen. De doelstelling was om verder te wandelen op het ingeslagen pad van de Aminol-serie, daarbij gebruikmakend van de allerbeste ingrediënten, echter zonder toevoeging van flavours. Al snel werd gekozen voor een boilie op basis van vismeel gecombineerd met natuurlijke specerijen, maar het belangrijkste ingrediënt bleek toch wel de keuze voor Salminol.

0SPRO-hengelsportbeurs-13 006Wederom een onweerstaanbaar aas...

Het grote verschil tussen Aminol en Salminol is dat Aminol gewonnen wordt uit witte vis en Salminol uit zalm. Salminol is veel dikker en biedt een rijkdom aan aminozuren. Salminol is écht een van de betere natuurlijke attractoren en mede daarom is de SALTY KRILL & SALMINOL een onweerstaanbaar aas.

0SPRO-hengelsportbeurs-13 007
Diverse Strategy-consultants zijn present waaronder Pieter van de Werfhorst (gehele beurs) en Saron Debets (zondag) om al je karpervragen te beantwoorden.

Cresta SpeedFeed
Na de succesvolle lancering van het Cresta SpeedFeed-lokvoer en de -boosters zijn we nu een stap verder gegaan met een complete range Pre-Drilled Boilies van 9mm, Soft Hook Pellets in 6mm en 8mm, Mini Dumbbells 12x9mm en kneedbare Bait Dough in 9mm. Allen verkrijgbaar in potjes van 80 gram in de smaken Tutti Frutti, Strawberry, Vanilla, Cheese, Monster Crab en Halibut.

0SPRO-hengelsportbeurs-13 008

0SPRO-hengelsportbeurs-13 009

Spro-zoetwaterteamlid Anouk van der Belt zal alle beursdagen aanwezig zijn om al uw vragen op witvisgebied te beantwoorden.

Graag zien we je komend weekend op Dé Hengelsport- & Botenbeurs te Utrecht!

Team SPRO

Meer informatie op: www.spro.eu