222logo-vakantiepartner-Denemarkenheader
Ook dit jaar staat Vakantiepartner Denemarken weer op de Utrechtse Hengelsportbeurs.

Standhouders Rob Puijk en Tamara Visser zullen tijdens de beurs de bezoekers complete informatie geven over sportvisvriendelijke accommodaties in Denemarken en over sportvissen voor zowel zoet- als zoutwater. Bovendien weten Rob en Tamara alles te vertellen over de Put & Take Aalsbogaard op Funen. Dit jaar zijn ook de partners van Silkeborg Toerisme en Færgegårdens Camping op Langeland persoonlijk aanwezig op de stand van Vakantiepartner Denemarken.
222Visfoto visvr huis

Vakantiepartner Denemarken verhuurt vakantiehuizen in het bijzonder aan sportvissers en families. De sportvisvriendelijke vakantiehuizen beschikken alle over ruime vriezers en visschoonmaakplaatsen en liggen vlakbij het water. Sportvissers kunnen met al hun vragen over bootverhuur, viskotters, visvergunningen en over de juiste visstekken terecht  bij visgids Rob en Tamara.  

Naast het vissen biedt Denemarken ook ontzettend veel bezienswaardigheden zoals het Egeskov Kasteel, Automuseum in Strib, Deense Treinmuseum in Odense en nog veel meer.

Prijsvraag

Tijdens  de driedaagse beurs komt Vakantiepartner Denemarken met een ludieke prijsvraag:
111IMG 8345


Raad hoe lang en hoe zwaar de forel is die visgids Rob Puijk op de foto in zijn handen houdt.


De hoofdprijs is een
akantiecheque van Feriepartner MOB t.w.v. € 200,00 en een 8 uur durende clinic op zeeforel ter beschikking gesteld door Seatrout Funen. De 2e prijs is een vakantiecheque van Feriepartner MOB t.w.v. € 200,00.

Lever dit bericht bij onze stand 036 in en maak kans op die prachtige prijs!

Voor meer informatie over Vakantiepartner Denemarken kijk op www.vakantiepartnerdenemarken.nl

Met vriendelijke groet, med venlig hilsen,

Tamara Visser

Vakantiepartner Denemarken

Feriepartner Holland