1-NEW FirelineVrijdag 8 november gaat de Hengelsport- en botenbeurs in Utrecht van start en uiteraard is Pure Fishing aanwezig. Naast onze nieuwe producten en verkoopacties is er veel te doen bij Pure Fishing. Een greep uit het programma:
1-PENN bagL

  • JRC consultants (o.a. Roelof Schut, Eddy Norder, Arjen Uitbeijerse) geven uitleg over de nieuwe en bestaande JRC producten zoals de nieuwe Radar DS3 beetmelders.
  • Oa. Arjen Uitbeijerse is dit jaar zeer succesvol geweest met de Gulp!Carp boilies, vraag naar zijn taktiek en de nieuwe smaken!
  • Mike Ooms, Marco Nieuwenhuize en Robert Valkeneer zijn aanwezig om u alles te vertellen over zeebaars, de Noorse visserij  en overige disciplines binnen de zoutwatervisserij.
    1Radar DS3
  • Meervoudig Nederlands kampioen snoekbaarsvissen Daan Verbruggen is aanwezig om alle kneepjes van de snoekbaarsvisserij met u te delen en u te vertellen over de nieuwe shads.
  • Bertus Rozemeijer en Jouke Timmer zijn aanwezig om u alles te vertellen over het gebruik van onze Sébile en Svartzonker producten voor de snoekvisserij. Vraag ook naar de nieuwe Svartzonker pluggen!
  • Alle merken binnen het Pure Fishing programma zijn ruim vertegenwoordigd; Penn, Berkley, Abu Garcia, Mitchell, Spiderwire, Shakespeare, Stren, Sébile
  • Een greep uit de nieuwe spraakmakende producten: Nieuwe Berkley fireline, de nieuwe TRQ Nano Labrax hengels, de Radar DS3 beetmelders van JRC, de nieuwe PENN Conflict molen, de nieuwe Revo MGXtreme van Abu Garcia en nog veel meer.

Primeur

De meeste bezoekers komen voor iets nieuws, een primeur, naar een beurs. Ook hier heeft Pure Fishing voor gezorgd. Geen beurs zonder primeur!
1-300 Pro

De Mitchell 300 en 300 Pro zijn klassiekers en bekend bij menig hengelsport liefhebber. Dit jaar introduceren wij de nieuwe Mitchell 300 en 300 Pro tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs.

1-Conflict

Bezoek de stand van Pure Fishing voor de nieuwe producten van en uw vragen over Berkley, Abu Garcia, PENN, JRC, Sébile, Stren, Spiderwire, Mitchell en Shakespeare.

Binnenkort meer!