1109-bft-10vs 1

Pike Master Lures komt weer naar de hengelsport outdoorfair in Maurik. PML voert o.a. de merken; Strike Pro, Pig Baits, BFT (Big Fish Tackle), Strike Wire, Tournament Baits, Spigg Baits, Sizmic, Finn Tastic Canada, Vectra Vertical, Innovative Lures, etc.

PML neemt mee de nieuwe Black Thunder reel. Deze reel is perfect geschikt voor de meerval visserij. De body van de reel is gemaakt uit een stuk aluminium, die "Type II geanodiseerd" is. De reel heeft 7 lagers en een remhendel met brede remschijven voor extra vermogen. De Black Thunder is uitvoerig getest op de sterkste vissoorten.
11pig spinnerbait junior logo home

Ook nieuw bij PML is de Pig Spinnerbait Junior. De Pig Spinnerbait Junior is een kleinere versie van de populaire Pig Spinnerbait. De spinnerbait gooit super, flitst en geeft trillingen wat explosieve aanbeten geeft! Flashy skirts geven extra aantrekkingskracht. Gemakkelijk te werpen en op te halen. Voorzien van Owner haak.

Naast de groothandel is Pike Master Lures ook bekend van de hengelsport reizen. Deze reizen / bestemmingen zijn ondergebracht bij PML Travel. Ook heeft PML de Predatortour in beheer.

Wilt u weten welke roofvis artikelen PML in het pakket heeft? Nieuwsgierig welke top bestemmingen PML Travel heeft? Of wellicht een meedoen met de Predatortour met haar enorme prijzen pakket?

Iedereen is van harte welkom op onze stand. Bezoek ons en krijg advies op maat van zeer ervaren vissers!!!

Voor meer informatie: www.pikemasterlures.nl

Met vriendelijke groet,

Evert Oostdam

Pike Master Lures

www.pikemasterlures.nl

Vennestraat 11P
2161 LE Lisse
The Netherlands
0031 (0) 612886852