cccccArtikel-1Roofvis Babe op de stand van Tomasco

 

Tom Jorna eigenaar van Tomasco visboten weet aankomende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs de bezoekers wel te trekken naar zijn stand.

 

Niemand minder dan de mooie blonde Babs Kijewski zal drie dagen lang zijn stand komen bemannen. Met haar mooie verschijning en haar specifieke kennis op het gebied van roofvissen is Babs in Duitsland ongekend populair onder de hengelsportliefhebbers. Ook in Nederland krijgt Babs steeds meer een bekend gezicht. Zo heeft ze onder andere al gevist met de vriendelijke snoekgoere Henk Simonsz van SPRO in zijn door Tomasco op maat gebouwde Pikefighter roofvisboot. 
cccccArtikel-1.1 

Deze boot is volledig gemaakt naar de wensen van Henk; een boot die perfect reageert op de schroef van de bb-motor en waarmee op de meter nauwkeurig achterwaarts varend gevist kan worden maar ook een boot die hij met de achterkant helemaal stil in de harde stroming kan leggen, waarbij de boot eenvoudig op koers gehouden kan worden. Henk is een van Tomasco’s klanten die erg enthousiast en tevreden zijn over de visboten die praktische en innovatieve oplossingen bieden voor de moderne karper- en roofvisser!

 

Kijk voor meer informatie over Tomasco op:

http://www.tomasco.nl 

cccccArtikel-2Indrukwekkend kunstaas van Lureparts 

Met veel enthousiasme laat team Lureparts weten dat ze met een stand aanwezig zullen

zijn tijdens aankomende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

 

Pieter van Lucky Lures zal het hele weekend op de stand van Lureparts te zien zijn. Hij zal volop de

tijd nemen om de nieuwste indrukwekkende producten te demonstreren aan de bezoeker.

“Zwemmende aasjes is een van deze producten die je in levende lijve aanschouwd moet hebben.

Bezoekers zullen versteld staan!” Aldus Oscar van team Lureparts.
cccccArtikel-2.2 

Als klap op de vuurpijl zal op de Hengelsport- en Botenbeurs voor het eerst de aasjes van Rob Kraaijeveld verkocht worden; de Rattlin’ Whopper, de grote striker en Torob! 

Voor de liefhebbers die alvast willen weten welke producten nog meer op de beurs te koop worden aangeboden, neem alvast een kijkje op de webshop van Lureparts:

http://www.lureparts.nl/nl/nieuwe-artikelen/nieuwe-artikelen
cccccArtikel-3
Gratis vishengel!
 

De echte hengelsportliefhebber kan vrijdag 8 tot en met zondag 10 november in de Jaarbeurs Utrecht zijn hart ophalen. Net als voorgaande jaren zal de Hengelsport- en Botenbeurs dé ontmoetingsplek zijn voor sportvissers en recreatievissers. 

Opvallend is dat onder deze liefhebbers zich steeds meer vrouwen en kinderen bevinden. De combinatie van ontspanning in de natuur en de opwinding tijdens het vangen van een (grote) vis blijkt voor het hele gezin een succesformule te zijn. Is jouw gezin ook besmet geraakt met het virus? Kom dan met z’n allen 8, 9 of 10 november naar de Jaarbeurs Utrecht en laat de allerjongsten profiteren van onze *GRATIS VISHENGEL actie! Bovendien kan de jeugd t/m 12 jaar gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.  

*Dagelijks ontvangen 250 bezoekers onder de 16 jaar bij binnenkomst een gratis vishengel van SPRO!

Prachtige visreizen met eindbestemming Scandinavië en USA
 
Net als vorige jaren kijkt Raffie Cordes van Cordes Travel ook dit jaar uit naar de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht.  “Deze beurs is voor ons altijd zeer geslaagd; we ontmoeten nieuwe sportvissers en delen onze ideeën met andere mensen”, aldus Raffie Cordes.

Voor de ‘zoute’ vissers zijn er nieuwe bestemmingen bijgekomen. In het hoge noorden van Noorwegen liggen Nappstraumen en Vaeroy, dit zijn twee prachtbestemmingen die ideaal zijn voor het vissen op de grote koolvis, de sterke heilbot en de dikke kabeljauw. Uiteraard is er ook gedacht aan de sportvissers die graag op de snoek en snoekbaars willen vissen; in het oosten van Zweden heeft Cordes nieuwe maagdelijke visgronden ontdekt. Geen toerisme, de sportvisser gaat helemaal op in de natuur en de meren zitten nog vol met vis! Een aantal bekende namen uit de sportviswereld heeft hier al mogen ‘proefvissen’ voor Cordes Travel, de vissers kwamen met veel enthousiasme terug.
cccccArtikel-4.2
 Naast de prachtige reizen naar Scandinavië, wordt er ook gefocust op de USA. De groep sportvissers die graag de warme visgronden opzoekt kan Cordes Travel nu blij maken met een nieuw en scherp geprijsd programma Florida Keys. Deze reis lijdt naar een prachtig gebied Islamorada, ‘Sportfishing Capital of the world’. Hier gaat u vissen met uw eigen visvrienden, dus geen vreemde aan boord. De warme wateren van Islamorada zitten vol met tarpon, mahi, bonefish, redfish en nog vele andere vissen.
Cordes Travel heeft aan elke soort sportvisser gedacht en heeft altijd een passend programma. Kom eens langs bij de stand van Cordes of bezoek alvast de website www.cordestravel.nl.
cccccHSVBU-logo-B
 
Utrechtse Hengelsport & Botenbeurs

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2013

Openingstijden: van 10.00 tot 17.00

Entree: €11,50 aan de kassa, €9 in online voorverkoop en € 10,- met kortingsbon aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene.

 

Meer informatie over de beurs kun je vinden op de website www.hengelsportbeurzen.nl

Volg ons ook op facebook en maak kans op unieke prijzen en vrijkaarten!