Wormerveer, 15 augustus 2013cccccTechnautic-demoboot
 

Op 7 en 8 september is Technautic van de partij op de Hengelsport en Outdoor Fair in Maurik. Met de o.a. de complete Humminbird fishfinder collectie. In onze stand kunnen de bezoekers een volledige uitleg krijgen van alle mogelijkheden van de Humminbird fishfinders.

360° Imaging, Side Imaging, Down Imaging, Switch Fire Sonar, Navigatie op GPS en met kaartplotter, klinken ingewikkeld, maar zijn het niet. We laten het graag zien!

Daarnaast presenteren wij het complete MinnKota elektromotor programma.

Hekmotoren: Endura C2, De nieuwe Endura Max met Digitale Maximizer voor optimaal stroomverbruik en de Traxxis in 12 en 24 volt.

Boegmotoren: Powerdrive V2 en Terrova. Met i-Pilot Link of i-Pilot.

Humminbird en MinnKota zijn niet alleen op de stand te bekijken, maar ook op het water!
cccccTechnautic-stand

Topvissers Robert Jan Poelwijk, Pim Pos en Chris Boxberger zullen de mogelijkheden van de Humminbird en MinnKota aan boord van onze demonstratie boot laten zien. De Technautic demonstratie boot is onder meer uitgerust met een Minn Kota Terrova boegmotor voorzien van i-Pilot Link. Deze is gekoppeld aan de Humminbird 1198 fishfinder/kaartplotter. Op deze manier kan je vanaf je Humminbird de iPilot en boegmotor bedienen en vice versa. Ook aan boord is de Humminbird 360° Imaging Sonar. Deze “onder water” radar maakt onvoorstelbare sonar beelden met fotokwaliteit in iedere richting met een bereik van 90 meter.

Bezoek dus de Technautic stand of vaar mee in de Technautic demoboot en kom alles te weten over Humminbird fishfinders en MinnKota elektromotoren.