aaalundheaderPer seizoen zal bekeken worden welke Lund visboot er gesponsord gaat worden. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor editie Predatortour 2013 zal Lund de 1400 Fury Tiller beschikbaar stellen.

De samenwerkingspartner (Brunswick groep) van Lund is Mercury. Mercury zal de 30 PK buitenboordmotor sponsoren bij de visboot. De firma Kalf trailers sponsort de boot trailer voor deze combinatie. Haswing zal de elektro motor sponsoren en Condor de dieptemeter. Tezamen zal er een prachtige boot combinatie te winnen zijn met een waarde van €15.000 voor de winnaars van Predatortour Nederland 2013.

Momenteel zijn er gesprekken gaande, dat Lund de Predatortour Ierland & Zweden ook gaat sponsoren. Lund Europa ziet mogelijkheden om de Predatortour als samenwerkingspartner naar een hoger niveau te tillen om er zodoende met alle sponsors een waar Europees roofvis spektakel van te maken.

Lund zal als eerste Predatortour Ierland (die in september gevist wordt) sponsoren met een waardebon van €500,- Voor Predatortour Ierland & Zweden editie 2014 zal gekeken worden om daar ook een boot te sponsoren.

Voor meer informatie: Lund http://www.ijsselsport.nl   http://www.ijsselsport.nl/

Voor meer informatie over alle prijzen die te winnen zijn bij de Predatortour Nederland 2013: http://www.predatortour.com    http://www.predatortour.com/Prizes.htm

Met vriendelijke groet,
 
Evert Oostdam
 
Pike Master Lures
http://www.pikemasterlures.nl/" target=_blank>www.pikemasterlures.nl
Vennestraat 11P
2161 LE Lisse
The Netherlands
0031 (0) 612886852