aaapostlaatsteheader


Nu is het de tijd om plannen te maken en te zorgen dat al je visspullen in orde zijn.Dit weekend 10 TOT 30% KORTING OP SCANDINAVISCHE PRODUCTEN
Ook wij gaan elk voorjaar met een groep van 6 tot 12 man naar Dalsland ,Karlskrona,Vastrevik of,Vaner in Zweden om op snoek te vissen.
Door onze ervaringen kunnen wij je goed adviseren over de vismethoden, tijdstip, materiaalkeuze, visstekken enz.
Dit weekend geven we veel informatie over welk kunstaas er gebruikt kan worden.

aaaAfbeelding-040


 Tevens kunnen we je de werking van het kunstaas laten zien in het water van de Zaan achter onze winkel. Er worden visfilms vertoond,  PML fishing is aanwezig, deze firma organiseert diverse trips naar Zweden en Noorwegen en kan je ook alles over de “ Predator Tour” vertellen die dit jaar in Zweden wordt gehouden.
Diverse producten uit Scandinavie nu met Supervoordeel o.a. Abu, Savagegear, Zalt, StrikePro, Geoff Anderson, Wolfcreek, Svartzonker,Spigg, enz.

aaaDSC01342


Ook zullen er een aantal groothandels aanwezig zijn die graag hun nieuwste producten laten zien. We hopen dat vele toekomstige en ervaren Scandinavie gangers dit weekend ervaringen met elkaar zullen uitwisselen.In Mei en April zullen er weer een hoop vissers noordwaarts gaan om hun Snoekdromen waar te maken. Zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 Zondag van 10.00 tot 16.00 De laatste ontwikkelingen voor dit weekend volg je op www.rentenaar.com

Kortom een gezellig weekend ( Met Zweedse gehaktballetjes & Knackebrod)

Tot ziens :Ron, Arno ,René ,Otto.