autrechtheader


Persoonlijk kijk ik er elk jaar naar uit. De Hengelsport en Visbotenbeurs gehouden in de Veemarkthallen in Utrecht. Geen massagedoe maar lekker ruim opgezet, lekker grote stallen, licht en ook nog eens gratis parkeren vlak voor de deur. Een hoogtepunt van de beurs voor mij persoonlijk was de aanwezigheid van hengelsportcorifee bij uitstek Leo de Jong van pure Fishing. Zijn revalidatie gaat hem persoonlijk niet snel genoeg maar ik was reuze blij dat ik hem op krukken op de beurs zag rondlopen samen met zijn vrouw. Leo, nog heel veel sterkte.

autercht1

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


Als je langs de stand loopt van Catfish Camp Caspe loopt dan schrik je altijd van de enorme vissen die daar worden gevangen. knijters van meervallen worden er ieder jaar buitgemaakt en weer losgelaten. Net alleen een perfecte meervalstand maar ook karper en snoekbaars in overvloed.

autrecht2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Q-Baits heeft altijd kunstaas dat net iets anders is dan het gemiddelde. Nog steeds is een enorme hit de "Grandma 'vaoor de snoek en niet te vergeten de topklasse zeebaars pluggen van Lucky Craft. Ga eens kijken op hun website http://www.qbaits.nl/ 

autrecht3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deze altijd goedlachse Jan Tinnemans van Tinn Silver Aluminium boten stond er weer met zijn plaatjes van boten. Je kunt gewoon zien dat dit een vakman eerste klas is. Wat zijn die boten mooi afgewerkt en wat is er gelet op detail. Hij gaat zich dit jaar vooral toeleggen op de aluminium zeevisboten. Ik mocht even in deze boot kijken, maar wat is dat MOOOOOIIIIII!

autrecht4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tamara Visser van VakantiePartner Denemarken en Rob Puik die haar op hengelsportgebied altijd bijstaat.  Denemarken, lekker buitenland maar toch zo dichtbij. Boek met een paar vrienden een weekje en bellef een heerlijke week sportvissen in dit gastvrije land.Wie oh wie heeft de gratis visreis gewonnen??

autrecht5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Raffie en Linda van Cordes Travel zijn weer in Nederland terug.Ze hebben ook hun favoriete huis gevonden net onder Eindhoven. Ze zullen vanaf deze knusse basis hun succesvolle reisbureau voortzetten en uw visreis tot in de puntjes verzorgen want dat kun je aan cordes Travel wel overlaten.

autrecht6

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mac Fishingheeft het altijd druk. De specialist in Bellyboten, specialistische zonnebrillen en natuurlijk een grote keus in waadpakken en drijfkleding.....

autrecht7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 De veel gehoorde klacht op de stand van Ribbink Nautic was dat de mensen niet precies weten hoe het apparaat werkt en wat de mogelijkheden zijn. De mensen kopen een toestel krijgen slechte service en dan komen de problemen. Ribbink nautic staat bekend om zijn service en om de klantvriendelijke informatieavonden.

autrecht8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Outboard Covers Benelux had niet alleen zijn prachtige motorhoezen bij zich maar ook de in Amerika bekroonde Stealth Hydrofoil. Door dit geweldige apparaat komt de boot veel eerder in planee, is de motor brandstofbesparend en is deze veel beter bestuurbaar in de bochten.

autrecht9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Een totaal nieuwe eend in de bijt voor mij was de VARIBOOT. Een ontzettend leuk en functioneel lichtgewicht bootje dat enorm stabiel is en waar je perfect mee kunt vissen in stiltegebieden en natuurgebieden waar motorboten verbodxen zijn. Ook op de rivieren en meren is de boot perfect in te zetten omdat deze onzinkbaar is.

autrecht10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Het blijven kwaliteitsboten met een gouden randje. Martijn van Ravenzwaaij van het Noorden Watersport etaleerde de paradepaardjes uit zijn stal. Fred de Greef stond hem bij als Pro Staffer. Bij martijn staan twee dingen hoog in het vaandel....Kwaliteit en Service.

autrecht11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


We kennen VERPA natuurlijk allemaal van het goede lokvoer en van de Verpadeals, maar Geert heeft nu ook een nieuwe vaste stok op de markt gebracht onder de naam Golden Mahseer. Eigenlijk moet je die hengel even vastgehouden hebben.

autrecht12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ook nieuw op de beurs was All Inn Meerval en Karper expeditie. Een vrolijke enthousiaste Amsterdammer die naar zijn zeggen zich heeft toegelegd op het totaal verzorgen van uw visrexpeditie op meerval en karper / snoekbaars. www.biggame-ebro.nl

autrecht13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Was er op de beurs ook iets wat spectaculair was....Jazeker en wel deze super stoere SURFCAT. Een totaal vernieuwend super stabiel vissers/pleziervaartuigje waarmee je niet alleen veel lol mee kan hebben met de hele familie maar waar je ook perfect mee kunt vissen. www.surfcat.nl

autrecht14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wie niet vrolijk wordt van de uitleg van jan van de Bovenkamp die moet nog geboren worden. Hij hield een presentatie over het revolutionaire NANOFIL. Nu al heeft deze spectaculaire superlijn volgens Jan alle records verbroken en zijn er extra fabrikagehallen gemaakt om aan de vraag te voldoen.

autrecht15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Waar zijn ze niet, de kunstaasspecialist van Nederland. Rentenaar uit Koog aan de Zaan heeft net een nieuwe website gelanceerd en u moet echt even gaan kijken. www.rentenaar.com

autrecht16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ook vaste standhouder is PML. De organisator van de predatour en verdeler van superkunstaas. De Strike Pro jerk baits zijn wereldberoemd.

autrecht17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leonard Sports had zoals altijd een mooie grote stand met eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken voor de hengelsport. Veel bekijks had het nieuwe slimme apparaat waarmee u in een mum van tijd een hoeveelheid wormen kunt vangen. Binnenkort komt er over deze "Worminess"een apart artikel.

autrechteind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En Last but not least de kanjers achter de schermen van deze fantastische happening. Wat waren er weer veel mensen met positieve kritiek. Hopenlijk krijgen we volgend jaar weer in Utrecht een vervolg in de good old "Veemarkthallen" Dirk en natuurlijk de gehele staf bedankt voor de perfecte organisatie!!!