aaw20
Dinsdag 4 okber as. is de 10e informatieavond over fishfinders. Door het succes van de voorgaande avonden en de ervaring die is opgedaan, is het tijd voor vernieuwing.

Naast dat de insteek is dat aan het einde alle vragen beantwoord zijn, is het ook belangrijk dat de ervaringen van de deelnemers met elkaar uitgewisseld kunnen worden. De groepsdynamiek die ontstaat vanwege een gezamelijke passie gaat meer aandacht krijgen.

Bij de hengelsporter is aan boord steeds meer elektronica te vinden. Vraag is of deze elektronica ook optimaal wordt gebruikt. Daarnaast is al deze elektronica geen garantie op visvangst. Toch kan het vinden van vis wel een begin zijn om te komen tot een groter succes.aanaamloos


Hoe herken ik vis? Wij willen u graag inzicht geven in de werking van een fishfinder. Daarnaast laten we ook zien dat niet alleen het apparaat zaligmakend is, interpretatie van de gegevens maakt het geheel compleet. Tijd van het jaar, temperatuur, stroming bodemgesteldheid, allemaal factoren om rekening mee te houden. De apparatuur geeft het weer, de interpretatie ligt bij de bediener.aribbinkminnkotast

Aarzel ook niet om uw fishfinder mee te nemen. De Humminbird fishfinders voorzien wij indien mogelijk gratis van de nieuwste software versie.

U kunt zich inschrijven via www.hengelsportvoordeel.nl

 mail: info@ribbink.nu of bellen met 06-13628842/033-4702101. Deelname is gratis. Ons pand is open vanaf 19:45

Ribbink Nautic

De Wel 2

3871 MV HOEVELAKEN