aBeeldmerk_Hengelsporthoofdstad
Actievoorwaarden

Om een stad of dorp te kunnen inzenden dient slechts een aantal meerkeuzevragen beantwoord te worden. Deelnemers wordt niet gevraagd naar gevoelige informatie als de favoriete visstek, maar er wordt wel een aantal korte vragen gesteld om in kaart te brengen hoe het met het hengelsportcomfort en de visvriendelijkheid van de gemeente gesteld is. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om de inzending met foto- en filmmateriaal te ondersteunen. 

Rotterdam, Tytsjerksteradeel, Monster, Enter, Utrecht, groot of klein, elke gemeente maakt evenveel kans. Vanaf vandaag staat de website www.visma.nl/hengelsporthoofdstad open voor deelname. De gemeente die het beste door haar vissende inwoners wordt vertegenwoordigd, maakt de meeste kans om te winnen. arap.mill.zander


De actie sluit 20 februari 2011. Op basis van de gegeven antwoorden bepaalt een speciale vakjury welke inzendingen tot de 3 genomineerden behoren. Hotshots uit de hengelsport gaan op pad om de genomineerde gemeenten aan een test te onderwerpen. Tijdens Visma 2011 wordt de winnaar bekendgemaakt. 

Visma 2011
De 43e editie van de grootste hengelsportbeurs van Europa vindt van 31 maart tot en met 3 april 2011 plaats in Ahoy Rotterdam. Ruim 80 exposanten in de categorieën groothandel, detaillist, boten en toerisme presenteren nieuwe producten, koopjes en verre visvakanties aan  ruim 20.000 bezoekers.