aNKForelvissen


Op zaterdag 2 oktober aanstaande wordt bij Forellenvisvijvers Berenkuil in Putten de finale gehouden van het NK Forelvissen met de werphengel.

De grootste forelvis-finale die ons land kent met meer deelnemers dan ooit te voren. Maar liefst 100 enthousiaste forelvissers van 20 verschillende visvijvers uit het hele land zullen strijden om de titel Nederlands Kampioen Forelvissen 2010.aBerenkuil_logo


Naast het individuele kampioenschap zal er ook een teamkampioenschap gehouden worden. Hierin strijden alle teams van de deelnemende forellenvisvijvers, die samengesteld worden aan de hand van de geselecteerde finalisten per vijver, tegen elkaar. Ook dit beloofd een spannende finale te gaan worden!  

Dit kampioenschap wordt mogelijk gemaakt door de leden van de Nederlands Vereniging van Forelvisvijvers en onze vele sponsoren. (meer info: www.nkforelvissen.nl). Samen hebben we weer gezorgd voor een enorme prijzentafel.
Vanaf ’s ochtends 7:00 uur tot aan de prijsuitreiking om ongeveer 17:30 uur bent u van harte welkom om te komen kijken en wellicht uw favorieten aan te moedigen. 

Contact:hendrik@berenkuil.com  Het NK Forelvissen 2010 wordt gesponsord door:

asponsors