ashad-power-ph_001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is echter een manier om het boek gratis te verkrijgen in Ahoy Rotterdam. Wie namelijk op de Visma bij de stand van uitgever Publishing House & Facilities een abonnement neemt op magazine Dé Roofvis, krijgt niet alleen zes keer per jaar dit gespecialiseerde roofvismagazine in de bus voor slechts € 45,- maar ontvangt daar het nieuwe boek Shad-Power geheel gratis bij cadeau. 

Een unieke aanbieding! Wie van deze gelegenheid gebruik maakt, kan het boek meteen op de stand van SPRO door de auteur zelf laten signeren, want Henk Simonsz zal alle vier dagen aanwezig zijn op de Visma.

Het boek Shad-Power gaat zeker opzien baren, net als zijn voorganger en ‘evergreen’ Dynamisch Kunstaas dat tien jaar deed. De inhoud zal zowel de startende roofvissers als de gevestigde orde aanspreken met duidelijke handleidingen voor het verticalen, het diagonalen en technieken als backtrollen (niet alleen vanuit de boot maar ook lopend!), combishotten en dropshotten.

Shad-Power zal beslist ook verrassen met een fris beschouwend geluid en een eigenzinnige kijk vanuit de harde praktijk, waar de auteur als geen ander de weg weet en vanuit die praktijk zijn visie geeft aangaande kleuren, geuren, boten, de natuur en plezier houden in het vissen. Shad-Power wordt daarmee zowel een heerlijk leesboek als een nuttig naslagwerk met duidelijke tekeningen en fraaie foto’s.

ashad-power-ph_002

En er is nog meer... 

Niet alleen roofvissers kunnen op de Visma profiteren van een cadeau van formaat bij een abonnement. Ook bij abonnementen op de andere specialistische magazines  van Hét Hengelsporthuis van Nederland en België zoals Zeehengelsport, Witvis Totaal en Dé Karperwereld wordt gratis een boek of DVD’s weggegeven bij een abonnement. 

Zo ontvangen karpervissers het boek De Dunne Lijn van Luc de Baets bij een abonnement op Dé Karperwereld (6 keer per jaar voor €45,-); zeevissers het boek Schatten en Scheepswrakken wanneer ze zich op Zeehengelsport abonneren (8 keer per jaar voor €35,-) en witvissers de drie (!) DVD’s van Bob Nudd bij een abonnement op Witvis Totaal (6 keer per jaar voor €35,-). Kijk voor deze aanbiedingen op www.hengelsporthuis.com

Shad Power is na de introductie op de Visma, naast vele andere visboeken en DVD’s tevens vanuit de luie stoel verkrijgbaar via de Lezers Voordeelclub op de site www.hengelsporthuis.com