ajrcheader


JRC timmert aan de weg en pakt ook tijdens Carp 2010 flink uit met spectaculaire acties, voorlichting en demonstraties van onze consultants. Wat kunt u verwachten van JRC? Demonstraties van oa. Eddy Norder , Mark Zelle , Theo Pustjens , Frits Brouwer , Roelof Schut, Paul en Danny Buts op het gebied van end tackle. Veel nieuwe producten waaronder de nieuwe Snide leaders in de Connection Range. Nu al een succes! Verder zijn de nieuwe hengels van JRC te bewonderen, de Blade X, de Sabre X en een klassieke penhengel met een testcurve van 1.5 lb voorzien van een kurken handgreep. Dat wordt ouderwets genieten van een kromme hengel. ajrcsnoer 

 

 

Naast de nieuwe bivvies, waaronder de STI X-Lite bivvie met slechts 2 baleinen, is de nieuwe, 90 pagina´s tellende, JRC catalogus volop verkrijgbaar. Een kleine greep uit de inhoud: Stap voor stap rigs van onze consultants, productinformatie, aandacht voor visveiligheid, teveel om op te noemen.

 

 

Niet alleen JRC komt uit de stal van Pure Fishing, maar ook Penn en Berkley. Beide merken hebben uitstekende producten die zeer geschikt zijn voor de karpervisserij. ajrcpennmolenWat te denken van de Penn Slammer Liveliner, een vrijloopmolen met de beroemde HT-100 slip. Lees een product review van Roelof Schut op de site van JRC onder het hoofdstuk “Product demonstraties”.
 Hier treft u tevens reviews aan van Paul en Danny Buts van de Fluorcarbon hoofdlijn, de TecTool schaar van Berkley en de Fluorocarbon voorslag van Stren. Allemaal topproducten uit de Pure Fishing stal ! ajrcschaar

 

 

Bekijk ook regelmatig de blogs van onder andere Roelof Schut, Eddy Norder , Mark Zelle , Paul en Danny Buts. Hier vindt u ook het laatste nieuws over de Twitter en Hyves pagina van JRC.

 

 

 

Met vriendelijke groet/kind regards,

 

 

 

Robert Valkeneer

Marketing Manager Benelux

Pure Fishing/ Shakespeare Europe B.V.