ijslandheader1
Beet - Penn IJsland Festival
24 t/m 31 Augustus 2010

 

Georganiseerd door: Vakantie-Noorwegen.nl

 

1399,- euro pp all-in
(excl. brandstof, eten en drinken)
incl. 47kg bagage
20 kilo visfilet mee naar huis.

 

Het IJslandfestival 2009 was een groot succes en voor herhaling vatbaar. In 2010 pakken we het nog groter aan! Samen met het sportvissersmagazine "Beet" en het wereldwijd bekende hengelsportmerk "Penn" van Pure Fishing organiseren Raffie en Linda van Vakantie-Noorwegen.nl een groot terugkomend festival, namelijk het "Beet - Penn IJslandfestival"aijslandheader.jpg

Het gaat dit keer niet alleen om een festival, maar er is ook een leuke wedstrijd aan verbonden. Voor diegenen die de grootste kabeljauwen weten te vangen zijn er dagelijks mooie prijzen beschikbaar. De winnaar van de hoofdprijs wint een gratis deelname aan het festival van 2011.
Iedereen maakt kans op deze mooie prijs en ervaring voor het vissen in IJsland is niet nodig. Het Beet-Penn IJslandfestival is voor iedereen, of u nu alleen bent of met een grotere groep, u bent allemaal welkom. Tijdens deze week zullen alleen Nederlandse en Belgische vissers aanwezig zijn, uiteraard zullen Raffie en Linda zelf ook aanwezig zijn.

Wanneer?
Het festival is van 24 tm 31 augustus 2010.
U komt 1 September weer aan in Amsterdam.

Waar ?
IJsland in het Westfjord, plaats Sudavik.aijsland3linda.jpg

De reis incl 47kg bagage!
Op Dinsdag 24 Augustus 2010 wordt u op schiphol opgevangen door onze medewerkers, vanuit Schiphol Amsterdam vliegt u om 14:00 met Icelandair naar Keflavik in IJsland. Daar staat een grote bus klaar voor alle deelnemers die u naar het volgende vliegveld brengt.
Daar vertrekt u rond 18:00 met de binnenlandse vlucht (40 min.) naar Isafjordur (West-Fjord). Daar wordt u naar uw huisje gebracht in Sudavik waar u een briefing krijgt over het verloop vd week, dat zal rond 21:00 in de avond zijn.
Dinsdag 31 Augustus vertrekt u weer terug naar Reyjavik en daar heeft u nog 1 hotelovernachting om zo de volgende dag fris weer naar Amsterdam te vliegen. U komt 1 September om 13:00 weer aan in Schiphol Amsterdam, met een geweldige ervaring en 20 kilo diepgevroren vis bij uw bagage.aijsland2.jpg

Is het vissen hetzelfde als in Noorwegen?
Nee, men verspeelt in IJsland nauwelijks iets en men vist tussen de 10 en 40m. Grote kabeljauwen worden er gevangen van meer dan een meter en gewichten die regelmatig de 15kg overschrijden en vaak zelfs de 18 en 20kg. Tijdens het laatste festival was de zwaarste vis v/d week maar liefst 23 kg. Er wordt veel met aas, kunstaas en pilkers gevist.

Voor wie?
Alle personen zijn welkom, ervaren, onervaren, met 1 persoon of met een groep van meerdere personen. Dus iedereen die avontuurlijk is ingesteld en een super visweek met ongekende mogelijkheden wil meemaken kan deelnemen aan dit prachtige "Beet -Penn Festival 2010".

Wat gebeurt er?
U gaat lekker de hele week vrij vissen, waar u wilt en wanneer u wilt met uw eigen vismaten in uw eigen boot en uw eigen huisje. Bent u alleen dan bent u ingedeeld met andere vissers die ook "alleen" zijn. Deze groep "alleen" ofwel "solo" vissers brengen wij met elkaar in kontakt voor dit grote visfestival, zo heeft men al kontakt voordat u in IJsland aan bent gekomen. U bent dus helemaal vrij samen met uw groepje aan boord. Voor de boten heeft u geen vaarbewijs nodig!aijslandkistvis.jpg

Wedstrijd?
Ja, er is een kleine wedstrijd verbonden aan dit festival, elke dag zullen er prachtige prijzen te winnen zijn voor de grootste vis vd dag, aan het eind vd week krijgt de winnaar vd grootste vis v/d hele week de hoofdprijs. Deze winnaar mag in 2011 gratis meedoen aan dit "Beet -Penn Festival".

Prijs?
Normaal is de prijs afhankelijk van het aantal personen, voor het festival maken we één vaste prijs voor iedereen, zo betaalt iedereen hetzelfde of u nu alléén komt of met een  groep met vismaten, allemaal dezelfde prijs van 1399, - euro pp. Zie hieronder wat er allemaal bij de prijs is inbegrepen

Bij de prijs is inbegrepen:

 

  • Vlucht van Amsterdam naar IJsland Keflavik incl. 40kg bagage en 7kg handbagage

     

  • Binnenlandse vlucht naar Westfjord + Transfer naar uw huisje

     

  • Huur van uw huisje + eindschoonmaak

     

  • Stroom, water, belastingen, handdoeken en bedlinnen

     

  • 1x 24ft Dieselboot 130pk + Dieptemeter/GPS/Plotter (Géén vaarbewijs)

     

  • Sportvisbegeleiding/Zeekaart

     

  • 20 Kilo pp gefileerde ingepakte vis

     

  • Binnenlandse vlucht naar Keflavik

     

  • Transfer van Keflavik naar Hotel (dinsdag)

     

  • Hotel overnachting Reykjavik incl ontbijt (2-pers kamer)

     

  • Vlucht van Keflavik naar Amsterdam aijsland1.jpg

     

U ziet u hebt een totaal-pakket en er zijn géén verassingen. Alleen brandstof, eten en drinken komen voor eigen rekening. Bij schade aan de boot heeft u een eigen risico, wilt u 0, - euro eigen risico? Dan kunt u het beste de bootverzekering ter plaatse afsluiten a 130, - per boot per week. Dit raden wij u absoluut, eigen risico is anders zeer hoog.

U ziet het, als u een visreis naar IJsland boekt u via ons, dan weet u zeker dat u in goede handen bent.

Wilt u eens zien en lezen hoe het IJsland Festival 2009 is verlopen en alle foto’s eens bekijken?
Ga naar de site www.vakantie-noorwegen.nl