Het voorjaar is weer begonnen en dat betekend dat het karpervissen weer volop van start gaat. Naast onze nieuwe voorraad afstandhengels, voer, stretchers, tenten, bivy's, onthaakmatten en klein karper materiaal, hebben wij enkele nieuwe producten voor het lichtere penvissen op voorraad.
11111stalking-ruckasck-seat2

Zoals deze Prologic Stalking Rucksack & Seat. Een rugzak met verschillende vakjes en ritsen voor allerlei soorten materiaal met een ingebouwde box voor voer, molens, lijnen, eten&drinken, camera, etc. De inhoud van de box is 100% waterdicht en is voorzien van een zachte padding aan de bovenzijde. Door het super sterke kunststof is deze rugzak ideaal om op te zitten tijdens het struinen. Door het lichte gewicht van de rugzak en de ideale opberg mogenlijkheden is dit setje perfect voor de struinende penvisser.

Prijs €69,99

( access. niet inbegrepen)

  11111stalking-rucksack-seat



Het penvissen op karper wordt veelal gedaan met hengel tussen de 3,60 en 3,90 cm en een testcurve van 1 tot 1.5 lbs. Nieuw in ons assortiment is de voordelig geprijsde Korum Allrounder 1.5 lbs en 360cm lang.
11111korumallrounder
Een klassiek afgebouwde hengel met een dunne blank, veel (kleine) geleide ogen en licht kurken handgreep. De hengel buigt over de gehele lengte en is daarom perfect voor het gooien van klein licht aas. Dus ook voor het oppervlakte vissen met brood of hondenbrokken een ideale hengel.

Prijs: €75,-

Foto

Voor meer informatie over deze of al onze andere producten? Bel of mail ons en wij helpen u graag.

Rentenaar Hengelsport
Raadhuisstraat 52
1941 JD Koog aan de Zaan
075-6314413
hengelsport@rentenaar.com
www.rentenaar.com